Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
AAAAAA, šit! Pa sem še neki knjigo brala in sem očitno enga glavnih načel spregledala. Ok, no pol jest začnem jutri, grem lahko zdaj potico jest
Pa dulcinea, a ne hujšaš ti že ful dolgo po montiju, kako da maš še vedno tok viška kil?
Jaz SEM hujšala po Montiju. Nakar sem se zaradi tableto proti alergiji začela redit nazaj kljub hujšanju. Potem sem pa obupala nad prehranjevanjem (zdravim) pa tudi tablete opustila. Zdaj kile nekako stojijo. Volja do Montignaca se je pa povrnila.
Sem pa predlani, ko sem s tem začela, shujšala od 1.marca do 1. julija 5-6 kil. In sem bila zelo zadovoljna.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
No, jaz pa moram shujšati 8 kg (drugače 10, ampak rajši napišem kakšen kg manj, da ne bom potem tako razočarana ).
Premišljujem pa tudi o kakšni aerobiki ali pa fitnesu. Gorenjske oz. kranjčanke in okoličanke, a je kakšna, da bi se šle skupaj malo razmigati na kakšno aerobiko???
Premišljujem pa tudi o kakšni aerobiki ali pa fitnesu. Gorenjske oz. kranjčanke in okoličanke, a je kakšna, da bi se šle skupaj malo razmigati na kakšno aerobiko???
Jaz naslednji teden začnem (ponovno) s pilatesom. Aerobika pa ni zame, žal.
No, mislila sem ali aerobika, fitnes, pilates, pač nekaj, kjer si zmigam svojo veliko rit.
Jaz naslednji teden začnem (ponovno) s pilatesom. Aerobika pa ni zame, žal.
No, mislila sem ali aerobika, fitnes, pilates, pač nekaj, kjer si zmigam svojo veliko rit.
Če bi ti pilates odgovarjal, sem jaz takoj za - se je lažje spravit od doma. HOdim pa jaz v Aerofit v ONCu.
Mater ste naklofale enih strani. Pa zdaj že kar pol RR-ja hujša al kaj??? No, zdaj nas je 66. Me zanima, koliko se jih bo javilo v ponedeljek. Še dobro, da imam Excel. Na ostale poste pa bom odgovarjala kasneje. Grem zdaj v trgovino nakupit hraaaaneeee. Saj ne, da sem lačna.
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca Premišljujem pa tudi o kakšni aerobiki ali pa fitnesu. Gorenjske oz. kranjčanke in okoličanke, a je kakšna, da bi se šle skupaj malo razmigati na kakšno aerobiko???
Jaz hodim v Megacenter ob torkih in četrtkih na fitnes. Pa mulčka vzamem s seboj, ker ima on tudi telovadbo.
Magnezijeva sol - mogoče to deluje kot odvajalni čaj?
To je grenka sol, daš eno žličko v ca. 2 dcl vode, in potem je najbolje v enih dveh urah spiti vsaj 2 l vode. Najbolje je, da delaš to takrat, ko si doma, saj ko začne to delovati, preživiš večinoma na WC ! Je pa res, da se fajn prečistiš. Jaz sem si jo danes že naredila, zraven pa pijem sirup Madal bal- 10 dni. Upam, da zdržim. Ma nič ne upam, VEM, da bom!
Men je pa ta sol za . Sam prepuca te pa res. Jaz pa raje vsake toliko spijem po dva deci Donata, pa je tud v redu prebava. Sol in klistir sta priporočena pri postu, drugače po moje ni potrebe.
Evo, sem se še neki spomnila - kolonik. To je ene vrste klistir, ki ti ga naredijo strokovnjaki in baje prečisti črevo vseh zasušenih ostankov. Mislim, da si po njem lažji za kakšni dve kili! To je potem dobra motivacija.
Jst mam tud današnje prehranjevanje končano. Za kosilo sem potem jedla ribice, skledo solate pa kumaro. Njami, njami. Za večerjo pa grejpfrut pa kapučino brez cukra. Mislm, da mi bo kr ratal. Zdele se moram spravt še trebušnjake delat, še prej pa malo dat spat. Pa na dolgem sprehodu sem tud bla danes.
Jza sem dane sklonila pod težo ... ma svojo težo, očitno. Ni dobro tole trenutno, da do treh, pol ptirih jem samo jabolka. Bo treba nekako drugače začet, ker tole sem preveč lačna, pa bi potem, ko pridem do hrane, pojedla celega vola in še več. Pa še zvečer sem potem jedla in to celo enega indijančka.
Ma ne vem, se bo treba kako dugače zorganizirat. Kakšne polnozrnate štručke za v službo.
Eto, moj prvi dan je minil brez kakih velikih pregreh. Večerja bila ob 17.30 (jajčka -je to po Montiju ), telovadba -- nisem (še) nič... Mislim da premikanje miške že kole kalorije & dela mišice... Ampak zdaj.. zdaj seeem paaaa laaaaačnaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Ampak bom vzdržala. Ni !
Mnjami, zakaj že nimam nobene 70 % temne čokolade...
Jza sem dane sklonila pod težo ... ma svojo težo, očitno. Ni dobro tole trenutno, da do treh, pol ptirih jem samo jabolka. Bo treba nekako drugače začet, ker tole sem preveč lačna, pa bi potem, ko pridem do hrane, pojedla celega vola in še več. Pa še zvečer sem potem jedla in to celo enega indijančka.
Ma ne vem, se bo treba kako dugače zorganizirat. Kakšne polnozrnate štručke za v službo.
Jaz i svetujem, da narediš Montijev zajtrk. Najprej sadje,, potem pa polnozrnat kruh z marmelado brez sladkorja (OH zajtrk) ali pa kaka jajca, hrenovke ali kaj podobnega (B zajtrk).
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
hojla! ste zagnane , ni kaj no, danes je tud moj prvi dan!! sem namreč danes samo na vodi, da se malo sčistim- jutri začnem po dieti zeleni slap. danes sem si kupila novo tehtnico, ker je stara že ful dotrajana in sem si lepo naredila razpredelnico, kamor vpisujem težo, obseg stegen ,bokov pasa... % maščobe v telesu in ITM. močne priprave.... ni kaj