Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

.
 . 

Poiščite svoje darilo in obilo užitkov!
 Poiščite svoje darilo in obilo užitkov! No, upam, da vsaj danes katera pride ponj.
  No, upam, da vsaj danes katera pride ponj. 

sem imela od 29.11-6.12. in včeraj me ful začne bolet spodaj in se ulije. Spet menstra
  sem imela od 29.11-6.12. in včeraj me ful začne bolet spodaj in se ulije. Spet menstra  . Ne vem več, kaj naj. Bojim se, da sedaj tudi date z reškotom odpade. zgleda mi res še ni usojeno biti mami.
 . Ne vem več, kaj naj. Bojim se, da sedaj tudi date z reškotom odpade. zgleda mi res še ni usojeno biti mami. da se krvavitev ustavi in da bo vse nared za nov postopek! Komaj čakam!
  da se krvavitev ustavi in da bo vse nared za nov postopek! Komaj čakam! . Takole boš izgledala ti čez par mesecev. Sem šla pogledat v album, pa še ni nikjer na ogled trebuščka
 . Takole boš izgledala ti čez par mesecev. Sem šla pogledat v album, pa še ni nikjer na ogled trebuščka in eno
  in eno  .
 . 
			 Oj,sem pozabljiva
  Oj,sem pozabljiva