Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: M zamuja - morda bo kaj??? Če komu je naj... 5.1.2008 12:07:41
Anonimen
Jaz bi morala dobiti M v torek, ampak sem včeraj opazila čisto malo krvi med sluzjo, in nato še rjav izcedek. Ustrašila sem se ko hudič, ampak vseeno upam, da to še ne pomeni prihoda , saj se mi to še noben mesec ni zgodilo...
RE: M zamuja - morda bo kaj??? Če komu je naj... 5.1.2008 15:57:02
METULJ1
Anonimen - po moje si mela vgnezditveno krvavitev. Držim pesti, da si in da nas razveseliš s eno lepo novičko. Močno naviiiiiiiiiiiiiiijam in držim pesti.
RE: M zamuja - morda bo kaj??? Če komu je naj... 5.1.2008 17:07:03
anchy82
Orhideje - glih kar sem prišla do računalnika...sem mal okrog hodila, da sem si ogledala kaj bom mogoče drug teden kupila... mi zamuja...danes je 35.dan od prvega dneva zadnje...dobila pa naj bi jo 31.12. Test že imam doma spravljen, vendar ne vem, če bi ga jutri zjutraj, kot sem govorila, kar naredila?! Ali bi počakala do 9.1., ko je zadnji dan najdaljšega ciklusa, ki sem ga kdaj imela - to je 39 dni...?
RE: M zamuja - morda bo kaj??? Če komu je naj... 5.1.2008 19:59:12
anchy82
Punce, kako kaže jutrišnje lulanje? Boste ziher? Mene je ful strah, in ne vem, če ne bi počakala še do torka, da vidim, kaj se po izcimilo... Kaj pa ve menite?
RE: M zamuja - morda bo kaj??? Če komu je naj... 5.1.2008 23:24:44
meta21
Punce, jaz vas občudujem, da uspete zdržat. Če mene ne bi bilo sram (pred lekarnarko), bi šla vsak dan v lekarno po nov test. Prvi je bil negativen (3 dni po povprečnem ciklusu), drugi (2 dni kasneje) je bil minus in zelo zelo zelo zelo bleda druga črtica (gledat sem mogla proti svetlobi, pa ne vem če ni bil samo obris tistega, kar bi se pač moralo pobarvat). Obakrat sem imela clear blue. Ampak jaz se ne dam! mi zamuja že 9 dni. Zdaj pa sem si kupila baby check in se bom jutri zjutraj pridružila vam. Upajmo, da bo čim več . Se tipkamo zjutraj!
RE: M zamuja - morda bo kaj??? Če komu je naj... 6.1.2008 9:27:55
Principeska_
Jutro!
Jaz sem naredila danes test in je pokazal - niti sledi ni blo o drugi črtici ampak M še vedno ni (zamuja 6 dni). A še kaj počakam do konec naslednjega tedna? Jaz ne vem kaj naj še več
RE: M zamuja - morda bo kaj??? Če komu je naj... 6.1.2008 11:34:19
meta21
Ojla! Jaz sem se odločila, da mi vse te blede črtice zadostujejo. Pričakovala sem, da bo danes zjutraj kaj bolj močna, pa ni bila. Ampak dejstvo je da JE BILA. Sicer se še vedno ne upam rečt z gotovostjo in naglas, ampak mislim da bomo v začetku septembra trije . Za vse ostale pa, če niste dobile , je še vedno upanje, ker je bil moj prvi test tudi - (3 dni po zamudi). Držim pesti in vam pošiljam za srečo!
Če pa ne uspe ta mesec, bo pa naslednji. Nama je zdaj uspelo v 7. ciklusu. Vsak mesec sem obupovala, ko je prišla , zdaj ko je pa očitno nekaj časa ne bo več, se mi pa že zdi, da je čakanje hitro minilo!
Mimogrede, vse spoštovanje tistim, ki vztrajate in čakate več let!
RE: M zamuja - morda bo kaj??? Če komu je naj... 6.1.2008 12:19:31
Orhideje
Principeska! . Tudi meni je pokazal enako kot tebi. Niti sledu o drugi črtici. Tok, da sem obupala. Saj je danes že 40. dan. Če bi bila noseča, bi mi sedaj že sigurno pokazalo. Ma, ja pa drugič.
RE: M zamuja - morda bo kaj??? Če komu je naj... 6.1.2008 13:59:52
delfincica
Pozdravljene, sem nova na forumu. Ocitno nas ima vecina probleme z bolecimi prsami...
Jaz sem imela zadnjo M 12.12 (prvi dan), trajala je 6 dni (sibka), od 20.12 in vse do danes pa imam taaako otecene prsi, da so kar 1x vecje, spim skoraj nic, bradavice me obcasno ze kar pecejo, v notranjosti me skeli, spika....
RE: M zamuja - morda bo kaj??? Če komu je naj... 6.1.2008 14:19:24
meta21
Hvala vsem za lepe želje! Sploh ne morem dojet, da sem in da ste vse to napisale meni. Počasi prihaja za mano...
Seveda si želim, da se mi čim prej pridružite. Že od 1.1. čutim, da bo letošnje leto še prav posebej plodno (v vseh možnih pogledih), tudi horoskopi govorijo meni v prid. Torej upam, da bo še naprej kriza s kadrom v porodnišnicah (ne zaradi zapletov, ampak zaradi gužve ).
Draga delfinčica, ti pa se malo počakaj in potem naredi test (kakšen dan po zamudi). Ne vem zakaj bi te prsi bolele cel mesec!? Kolikor jaz vem, je bila prejšnja krvavitev vseeno predolga, da bi jo lahko pripisala gnezditvi. Mogoče bi vprašala ginekologa? Ne vem!
RE: M zamuja - morda bo kaj??? Če komu je naj... 6.1.2008 15:04:04
byanca
Pozdravljene! Delfinčica tudi jaz imam enake simptome kot ti.prejšnji mesec jih nisem mela, sem jih pa nekaj mescev nazaj mela iste kot zdaj. sem bla prepričana, da sem , pa sem bla potem zelo razočarana. Upam , da bo pri tebi drugače in boš kmalu zagledala. Jaz poskušam kartseda ignorirat vse možne simptome(po pravici mi ne rata tko kot je treba), ker me iz mesca v mesec vedno razočarajo.
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?