petrazg
|
Ojla punce moje... Mi smo pa bolani , pa skoz na rokah... Anže ima bronhitis, pa full nizek kisik v krvi. Ima sat. 91, 92, normalno je pa najmanj 97... So ga v soboto priklopli na kisik, se je dvignil kisik na 94, ampak imamo še vedno kritično stanje. Imam napotnico za pediatrijo kar doma, ker so naročili, da moramo takoj v avto in v bolnico , ko ima več kot 45 vdihov na minuto...ponoči vsaj enkrat na uro štejem vdihe, hvalabogu pridemo do 40, max.42. Je pa full bogi, skoraj skoz samo na rokah, pa zaspan je skoz, kašlja tako da se na trenutke duši, hropi ... Mu dajamo zdravila, pa mislim da je že malo bolje... Od vsega pa mislim, da mu najbolj pomagajo topli obkladki na prsih... Smo pa v Celju, da imamo zdravnike blizu (nekaj prijateljev od staršev), pa smo na liniji... Pa še v bolnico ga moram na kisik vozit, pa mi je lažje tu, ker jih nekaj poznamo in se res zavzamejo zanj... In mi je zato malo lažje. Pa še ena dobra novica od nas... smo naredili sami 4 korake ... se je držal za mizico v dnevni, kar naenkrat se je spustil in naredil štiri malo majave korakce, potem pa lepo roko nastavil in se počasi na rito spustil... Sva bili z mami tako šokirani, da sploh nisva odreagirali... Je tako bogi in švoh (ga zanaša), da tega sedaj ne bi pričakovala... No, punce lepo se imejte, se še javim kaj... lp