Putka
|
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ IZVIRNO SPOROČILO: kjava Bambina, dobr, da vsaj veš, kaj naj bi bilo z Grišo ( a jest to prav sklanjam?), pa super, da gre na bolje. Glede sklanjanja, je res malo smotano ime. Sklanja se tako kot npr. Miha (kot ž. spol), vendar jaz dostikrat sklanjam tudi kot m. spol (npr. Grišata, namesto Griše itd.) Meni gre pa tole žensko skalnjanje moških imen prav na živce. Vedno sklanjam po moško, se pravi Miha, Mihe, pri Mihatu, ne pa pri Mihi.. Saj imamo moško sklanjatev za moške.. Še bolj grdo mi je, ko mediji pišejo Čestitke Mitji za zmago.... Mislim, Mitju ane? Tako da mi tudi Griša ne dela težav Jaz sem bila pa na prekrasni plesni predstavi Škufca-Venturini Res fenomenalno, pa sicer nisem ljubitelj plesa, ampak ona je prav čarobna in tako dobro se ujameta. So mi šle kar solze proti koncu predstave na oči, ko sem pomislila, da ne bosta več skupaj nastopala. No, pri 37-ih je verjetno že čas za upokojitev. Pa žensko ima fantastično postavo, noge za dol past. Bom punci kar plesat poslala, da bosta taki Po koncu sem pa sestrično s teto srečala, pa smo šle babe (jaz sem šla z mami) še na pivo v čisto ta prav lokal (brez igralnice, previjanice ) in je prav pasalo!! Pa pridem domov in vsi spijo , tako da bravo naš oči
|