|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 168 [169] 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007-2.del
27.4.2008 23:23:56   
Putka
Sem se nalikala za naprej in nazaj!!

Petrinja, na ta drugi fotki sta pa tako lepa!! Enkratna si s to kapo, res!

Smo imeli en doolg nedeljski izlet danes, še najbolj od vseh se je pa naš oči pritoževaluser posted image Še vesna je manj jamrala. Smo šli od Toškega čela do katarine peš, na kosilo gor, pa še dolga pot nazaj nas je čakala (od pol 12 do pol 7h je trajalo). 3 družine, vsi otroci nekje 5 let, pa en ful priden mlajši bratec (3,5let) in naša miška v nahrbtniku. Vreme je bilo prekrasno, mene pa zdaj vse boli. Masaža odpade, ker je dragi že ure nazaj pred tv-jem zaspaluser posted image .

Lahko noč!

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
   RE: Majčice 2007-2.del
28.4.2008 9:16:48   
kjava
Matevž, vse najboljše za prvi rojstni dan! Bodi vedno tako dobrovoljen fantek.
Tvoji mamici pa želim, da bi ji še naprej topil srce user posted image

user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
   RE: Majčice 2007-2.del
28.4.2008 10:37:40   
felicia
dobro jutro evo moje fotke nove frizurce!

user posted image


user posted image


user posted image

user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
   RE: Majčice 2007-2.del
28.4.2008 10:39:23   
Dinki
Petrinja!!!!!!
Sem se spomnila....vse najboljše tvojemu zakladku Matevžu!user posted image user posted image
Želim mu, da bi bil zdrav, nasmejan in zadovoljen fante! Ti pa še naprej vesela in fejstna mamica user posted image .

Midva s Titom sva OK, danes imamo 3 tedne user posted image . Počasi smo se že navadili en na drugega, tudi na sprehode že hodimo ampak zaenkrat smo še omejeni na našo vas user posted image , vsekakor se kaj slišimo ko bomo že bolj  "mestni" user posted image .

Pozdravčki....

_____________________________

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.


(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
   RE: Majčice 2007-2.del
28.4.2008 11:09:39   
kjava
Feliška, luštna si user posted image
Kje si pa to slikana?

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
   RE: Majčice 2007-2.del
28.4.2008 11:15:28   
felicia
kjava- to je pa Koper, sva bila z mojim v soboto tam na majhnem izletku.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
   RE: Majčice 2007-2.del
28.4.2008 11:48:28   
Majchi
Feliška, super frizurca user posted image ! Pa še bolj super za izlet! A sta bla sama?

Mi smo se šli včeraj mal vozit z novimi kolesi in moram rečt, da je Lana ful uživala. Je sedela na kolesu ko profesorcauser posted image . Smo se samo ene pol urce vozil, pa me dons že rit boli od sedežauser posted image . Si bo treba še une podložene kratke hlače kupit. Imam zgleda preveč koščeno rituser posted image user posted image .

Drugač sem pa dons komi vstala. Že od prejšnjega torka me boli grlo za znoret. V petek zvečer sem začela še kašljat ko en slon, dons mi je pa še nos začel puščat. Ma mi grejo ti prehladi tok na jetra. Res da že dolg nisem bla nič bolna, ampak mi je vseen kar pasal tko. Upam, da ne fašem še vročine, ker pol bom pa čist adijo. Sej ko enkrat vstanem iz postle, načeloma cel dan normalno funkcioniram, ampak zjutri si pa mislim "zemlja, pogoltni me!"

Tašča ima še vedno gibs, pa še 14 dni ga bo ziher imela. Boga reva, ji je že začel presedat. No, midve s svakinjo ji pomagava pri čiščenju in peglanju, druzga nama pa itak ne pusti. Verjetno bom dons kruh spekla in ji ga odnesla. Pa itak sem ji na voljo, če rabi, da jo kam peljem, ampak me nič ne ponuca. Me kar malo moti vse skup. Ona zame naredi vse, vedno je na voljo, ko pa ona rabi pomoč, pa ne pusti blizu. Še za čiščenje sem se ji kar narisala tam in ji dobesedno ukazala, da naj mi takoj pove, kje sta ajmar in peglezenuser posted image .

Zdej grem pa Lani kosilo dat, potem greva pa mal ven, do pošte prošnje oddatuser posted image .

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
   RE: Majčice 2007-2.del
28.4.2008 11:56:56   
Majchi
Aja, pa še tole moram povedat, ker sem ful vesela. KONČNO so mi prov moje stare kopalke (zgornji del) in moji stari modrci. Kar pomeni, da so moje josephine KONČNO uplahnile in sem nazaj na svoji stari C košarici, pa še to mi je mal preveč. Aja, pa precej nižje so nameščene kot prejuser posted image user posted image .

Pa sploh ne vem, a je to zarad dodatnih 3 kil, ki sem se jih v zadnjem mesecu uspešno znebila al zaradi mleka, ki ga je res še čisto malo. Lano podojim še zjutraj in zvečer, ampak sva res hitro fertig. Po mojem je vsega skup 100 ml. Nimam pojma.
Sem se pa odločila, da jo ob dopolnjenem 1 letu (čez slab mesec) lepo počasi začnem navajat na kravje mleko in jo nameravam v roku 14 dni odstavit. Če bo seveda šlo vse tko kot je treba. Sicer mi je še vedno lepo, ko se doji, pa tud ona uživa, ampak ne vidim več nobene potrebe, da s tem nadaljujeva. Vidim in vem, da me ne rabi več. Ne vem, mogoče si še premislim. Kako boste pa ostale naredile?

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
   RE: Majčice 2007-2.del
28.4.2008 12:32:26   
kaya2007
Aja, pa precej nižje so nameščene kot prej


ja pri meni tudi user posted image  sem si vseeno morala nabavit nove "podpornike", ker je v starih zgledalo vse takooo bogo user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
   RE: Majčice 2007-2.del
28.4.2008 13:27:54   
petra a
feliška-ti dobro pristoji frizura in tale rdeča...mama miauser posted image

majchi-a pol ni prekmal za v zic za na kolo,tudi sama razmišljam o tem...aja,pa sem vesela da so ti spet modrci provuser posted image

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
   RE: Majčice 2007-2.del
28.4.2008 16:17:49   
Putka
Feliška, ognjeno rdeča! Meni je všečuser posted image

Majchi, lepo da ste uživali v toplicah. Mah, kje da bi na vodo pozabili. Katja mi stalno v kopalnico beži, pa se dvigne ob banji in not gleda. Zaradi tašče se pa ne sekiraj, saj bo že rekla, če bo res rabila. Eni se pa res pustijo prosit!

Jaz sem pa zdaj za eno urco zaspala, sem bila res utrujena, me je ob Katji v mamini (user posted image ) postelji zmanjkalo. Zdaj me pa doma še delo čaka, k sreči ta bolj luštno.

A moram še enkrat vabit, al misli kdo jutri priti? Tejč, cela familija vabljena!

Še v imenu petrezg, sva se na hitro slišali. Danes je njen prvi uradni delovni dan, Anžeta ima pa pri svojih starših. In je par dni nazaj shodiluser posted image . Bravo Anže!!

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
   RE: Majčice 2007-2.del
28.4.2008 16:48:54   
felicia
bravo Anže za hojo!


Majchi- ja sama sva bila v Kopru. Je babica čuvala malega.

Vse- hvala za komplimete, je bolj tko tko frizura ker neki vse štrli ampak ok ni kej. Ja barva mi je pa všeč taka crvena sem zdej!user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
   RE: Majčice 2007-2.del
28.4.2008 17:58:49   
Majchi
Bravo Anže user posted image user posted image user posted image !!!

Joj, naša Lana je pa tok sitkana ratala. Skoz bi bla z mano, nič več se noče sama igrat. Skoz lazi za mano in se dere, če jo ne šljivim. Pišuka, skuhat pa menda moram, ne!
Pa kako se je začela kregat! Če jo vzamem iz banje, začne tko vpit, kot da jo iz kože dajem. Ista fora je pri previjanju, pa oblačenju flisa za ven, pa pri natikanju kapice, pa če ji kaj vzamem,...user posted image user posted image user posted image . Kar cela trda rata, začne vpit ko da se ji je utrgal, zraven me pa še tepe in brca. Včasih mi čist mal manjka, da ji ene ne zasolim nazaj. Pa itak, da je ne bi, mal se hecam, da ne bo kera mislila, ampak me kar mal živcira tole. No, sej verjetno vsi tole zdej počnejo. To je verjetno tista teta trma, o kateri je Tejč govorilauser posted image . Zaenkrat mi kar uspeva z mirnim prigovarjanjem in preusmerjanjem. Vedno pa ne rata, ker se Lana skrega do koncauser posted image .

Putka, kdaj jutri? Sem uro pozabila. Mi verjetno pridemo, razen če jaz ne zbolim do konca. Madona, me zdele tok glava boli, verjetno od vetra, ker sva ble z Lano od 14ih zunaj.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
   RE: Majčice 2007-2.del
28.4.2008 20:33:18   
Putka
Mi  bomo tam od 15-te dalje. Če bo par kapljic padlo, pa bomo pod streho ali not v lokalu. Tako da bomo tam v vsakem primeru.

Ja, Majchi, tole so pa bikciuser posted image . Katja ščipa, vpije, tepe Vesno... Previjanje je pa itak ojoj že ene 2 meseca..

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
   RE: Majčice 2007-2.del
28.4.2008 21:57:20   
BAMBINA_
feliška super ti paše tale frizurca!! Lepa si user posted image user posted image
Majchi oja, tale trma mi je pa še kako poznana. Če Griši kaj ne paše, postane čisto rdeč v obraz, pa kar trest se začne od same ihte... user posted image Upam, da nau tale trma z njim rasla, ker je že zdaj čisto too much, ko ga prime.
Anže user posted image user posted image user posted image

_____________________________


•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
   RE: Majčice 2007-2.del
29.4.2008 8:18:10   
BAMBINA_
user posted image Katjauser posted image user posted image Tevžuser posted image user posted image Nelsonuser posted image
              vse najboljše za 1. rojstni dan!!


user posted image

< Sporočilo je popravil BAMBINA_ -- 29.4.2008 8:19:33 >


_____________________________


•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
   RE: Majčice 2007-2.del
29.4.2008 8:42:51   
felicia
KATJA TEVŽ IN NELSON VSEEEEEEEEEEE NAJJJJJJJJJ BOLJŠE!!!!!!!


user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
   RE: Majčice 2007-2.del
29.4.2008 9:19:27   
tejč
Katja,
-imaš lepe zvite laske,
-si odločna, ko kaj zahtevaš (najbrž tako kot mamiuser posted image ),


Tevž
-blondinec, eden od prvih, ki si pecal mojo hčiuser posted image ,
-vedno nasmejan,


Nelson
-sicer sva se bolj poredko gledala,ampak si naredil močan vtis name s svojo prikupnostjo in dobro voljo,


Mamice in očki, iskrene čestitke vam, ki oblikujete take lušne majčke in majčice!

Putka, hvala za povabilo, mi laufamo na morje lepo vreme delat.user posted image Čau.

PA še ena prošnja: zbiramo Merkator nalepke za potovalni kovček. Spet pike!user posted image Če slučajno katera ne rabi, se spet priporočam...

< Sporočilo je popravil tejč -- 29.4.2008 9:21:30 >


_____________________________



http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/



(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
   RE: Majčice 2007-2.del
29.4.2008 9:40:58   
tejč
MAŠA JE RAVNOKAR SHODILA. user posted image Spustila se je in šla ene 5 m in bum, na rito! Zdaj skoz to ponavlja.user posted image user posted image user posted image

_____________________________



http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/



(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
   RE: Majčice 2007-2.del
29.4.2008 9:50:35   
felicia
bravo maša!!!!!!!!!!!!!!!

a ti si pa na počitnicah tejč?

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
   RE: Majčice 2007-2.del
29.4.2008 12:18:31   
kaya2007
madona koliko rojstnih dni! vse najbojše, in čestitke maši!!!!!!

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
   RE: Majčice 2007-2.del
29.4.2008 12:47:40   
Putka
TEVŽ in NELSON

user posted image

Kjerkoli že ste lepo praznujte!!


Malo nas vreme zaj**, pa se ne damo!!

Bravo Maša!!user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Putka -- 29.4.2008 12:50:57 >

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
   RE: Majčice 2007-2.del
29.4.2008 12:50:59   
kjava
Katja, Tevž in Nelson, vse najboljše in lepo praznovanje!!

user posted image

Evo, za vsakega ena tortica.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
   RE: Majčice 2007-2.del
29.4.2008 12:52:23   
kjava
Bravo, Maša user posted image .

Mi mamo pa prvo praznovanje že jutri, ker eni ne morejo v nedeljo, ko bo glavna fešta.

Če me ne bo izpit ugonobil user posted image

< Sporočilo je popravil kjava -- 29.4.2008 12:53:12 >

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
   RE: Majčice 2007-2.del
29.4.2008 12:52:50   
kjava
Aja, Putka, lepo se mejte danes!

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 168 [169] 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 168 [169] 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zgodbe malih junakov: Ko tvoj otrok ne mor...
Partner me je odložil pred porodnišnico, prepričan, da bo mene in najinega princa pobral tri dni kasneje. V porodnišnici...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?