Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Kakorkoli jaz nikoli ne vzamem upanja, če mislim da upanje obstaja,... Pa nikoli namerno ne žalim. Sem pa direktna in po toliko podpore kot sem jo dobila tudi na privat, bom kar taka ostala,...
No malo lažem, ker ne bom taka ostala, vsak dan me bo namreč več,....do poti v Rim ta enkrat konec julija,...
Uhhh, Pia, si zleht. Dobro ves, da ne bom mogla docakat cetrtka. :ups::ups::ups::ups: Ce pa mi je Bambi dala dva testa. :zmeden::zmeden: Aja, na tem mestu se ji lahko se enkrat lepo zahvalim: Bambi :rozica:, najlepsa hvala!
Ta teden smo dobili položnico za poračun elektrike. Pa sem razmišljala, kakšen poračun bi lahko jaz dobila za vse testerje v letu 2004. Številka bi bla taka, da bi mogla preštet, kol je mestna, da bi lahko povedala naglas.:ups::ups:
Ja, Cmokec, ves kolko ciglov vec bi midva imela za vse tiste teste, ki sem jih jaz do sedaj ze skurila (v 22 mesecih)? Boljse, da moj sploh ne ve:(:ups::(.
Ja, jaz pa nisem blazno veliko za teste zapravila,...nisem npr. nikoli cB kupila,...samo potem za potrditev. Sem pa seveda naročila O teste iz Amerike (no Anitka mi jih je, ker nimam Vise) pa potem sem tiste drage vitamine za moža v DM kupovala, pa do Mb tud nima čist blizu, pa sem hodila na preglede, pa bolniška zaradi histeroskopije,...pa se kar nabere teh stroškov,... Pa sem zdaj rekla, da mi pa ne bo žal za noben UZ ali preiskavo za mojo drago :duda:
Draga Biba, če nate sije sonček, če vidiš oblake, če tvoje srce sliši otroški smeh z ulice, če se lahko privijiš v objem kadarkoli in če imaš rada čokolado do petih popoldne, pol ti ne želim drugega, kot dve najlepši črtici tega sveta. Ostalo že imaš.
Uh, zal meni tudi ni za nobeno stvar, ki mi je vsaj malo pomagala na poti do :modri:. Samo... Al pa, da ne zacnem sestevat, koliko denarja sem porabila za pasje nagradice (ne hrano!!!)! Joj, joj, joj, ...vmes sem ze imela prepoved od mojega. :kuza: ni mela nic proti :)-:)-:)-
Dragi moji prijateljici, jaz vaju bom sedaj zapustila. Sem postala :zaspan:. Dolg dan je bil (od pol sestih do zdaj) in se vam oglasim, ko bom imela kako novicko. Al pa kaj prej :):). Hvala za kavico in cvek! Lahko noc, :miska
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?