|
RE: septembrke 2007, 2.krog 29.2.2008 10:04:26
|
|
|
|
Naty 76
|
Jutro. Tudi mi smo si malo privoščili crkljanja v postelji. Saj imam kar slabo vest, crljali smo se namesto telovadili, tako kot vsako jutro. Žan je bolje, apetit pa se mu še ni čisto povrnil. Upam, da mu sirup z vitaminčki za boljši apetit kmalu pomaga. Vsem, ki so kakorkoli bubani en velik . Spanje ..... sem opazila, da se sprašujete kako malčka pripravit do tega, da bi se manj pogosto zbujal ali prespal noč. Mojadva na srečo spita. Pa nimam posebnega recepta, razen to, da ju dam spat preden postaneta zares utrujena in da je to vsak dan ob približno isti uri. Predstavljam si sebe, ko sem preveč utrujena prvič ne morem zaspat in sem tečna, drugič pa spanje tudi ni tako kot bi bilo sicer. Jaz ju poslušam in se jima prilagajam. Včeraj sta bila npr že ob 19ih tako sitna da sem jima na brzino pripravila kašico iz piškotkov in ju dala spat. Žan je spal do 3h, pojedel in spal naprej do 6.30, Tia pa brez premora do 6ih. Tia ko je utrujena spi, pa ni važno ali je pojedla zadnji obrok v celoti ali ne. Žan pa kot vsak fan se mi zdi, rabi malo več in se v tem primeru zbudi. Ker sem Jana do 6 meseca izključno dojila, se je začel ponoči zbujat ko je bil star približno 5M. Samo mleko mu ni bilo dovolj. Ko sva začela uvajat GH, se je spanje spet normaliziralo. Ne pozabite pa, da je vsak malček nekaj posebnega in rabi svoj čas, tako za to, da prespi vso noč, da samojtojno sedi, da se obrača, da shodi,.....!!!! Kakšen sonček je zunaj, mi pa moramo bit še notri. Moram izkoristit to za pospravlanje. Bom vsak dan generalno enega prostora naredila . Uživajte. Poljubček od nas treh.
|