Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
za vse, ki ne morete spat. Mavo in Darja33, z veseljem bi se vama pridružila na čveku, ampak še vedno pasemo kozike, tako da kdaj drugič. Pa še ne vem, če bom imela avto, do mesta je pa kar malo daaaaleč.
ali pa se samo meni zdi, da je to malo?
) sem jih samo spredaj naštela nekje 200.

). pa fuuuull rad hodi bos naokrog. kot da ga ne bi nič peklo po podplatih, ker ene ploščice so res vroče.
. Hja, taka mala škatla od zamrzovalnika na vrhu, pa toliko dela... pa si vedno rečem, da odslej bom pa bolj pogosto sčistila, preden se nabere za dva prsta leda.
. Lp!
Danes bo pa sploh vroče. Oh, pri nas v bajti pa je blagodejnih 21 stopinj, tako da se že moraš kar oblečt, da te ne zebe.
.
Kaj bomo pa poleti delali? Spali cl dan al kaj? ja, malo morgen, tamali je naspidiran sto na uro. sem mu prej naštimala banjico pa marelo pred hišo in je tko užival v vodi. zdej ga pa moja mami čuva, jst se pa ubadam z diplomo.
in 2 otroka