Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
bomo videli kako se bo jutri obnašal, ker pri nas enga ritma in reda itak nimamo

..Mislim, neverjetno, ne kaka po cel teden in potem se odloči pokakat ravno v avtu, ko smo bili na poti in seveda nisem takoj opazila (čeprav mi je nekaj smrdelo, ampak nisem pomislila na to) in ima sedaj ubožec rdečo rit...upam, da čimprej mine, ker izgelad da ga res peče ko tolk joka
. Me prav mika, da se vam pridružim. Potem bi bilo vsaj "novink" malo več. Eno planirano današnje praznovanje se je prestavilo na naslednji teden in bi se načeloma lahko vsaj malo pridružila za kratek čas, vsaj toliko da se osebno spoznamo in spijem kakšen kakav in vodo ali.......Na seznam se ne bi dajala, ker ne vem zagotovo ali bom pri volji. Kaj se lahko tudi pridružim, če se tik pred določeno uro odločim priti in nisem 100% prijavljena? Verjetno bi me vseeno sprejele ali pač.....v en glas.....no way!!!.....
.....eh....bo že kako.
Imela sem že 3 cm narastka (pa ne riževga), tako da je bilo barvanje in striženje nujno.
, v drugem stavku pa, da bom morala delat trebušnjake, ker imam oslablenje mišice
in se ni zmotla
! Žanek, naslednjič pa pri tebi. Marjana, dihaj