Janeja
|
Mater, zdaj pa sem v zaostanku. Se vidi, da sem bila 3 dni po terenu pa nisem uspela čez dan uletavat na RR. Bom jutri nadoknadla . Nekaj ste govorile o enem baby einsteinu - kaj pa je to? Sem mislila, da vse otroške igrice, pa risanke, pa pesmice,... poznam, tole mi je pa čista neznanka. Sliši se pa kar zanimivo. Teme o porodih, pa o porodnišnicah preskočim, ker to je za mano. V Celju sem bila pa pred več kot 6 leti in sploh ne šteje več kako je bilo takrat. adrijana.sara, razne pesmice o bibi, bubi in baji so v istoimenski knjigici in v Žalskem vrtcu vem, da jo berejo. Jo pa imam doma in ti jo lahko skopiram če hočeš. Naša Lea jo ful rada bere in pozna že skoraj vse pesmice. So res simpatične. Smrček, tole s počivanjem pa čist resno vzemi. Za čvek bo že še čas. Močno držim pesti, da boš še dolgo nosečka. V katerem tednu si zdaj? jerebica, ti kar pridi. Saj veš, da se je od doma težko spravit, potem je pa vedno fajn. Skabi, fuul luštkan fotomodelček. Snorlax, tebi pa samo kapo dol za tole tvojo močno voljo. Brez dvoma boš prišla do željenega cilja oziroma teže. Za mehur je pa od urološkega čaja 100x boljši in bolj učinkovit čaj zlate rozge. Jaz sem bila že zrela za antibiotik, pa me je ta čaj pozdravil. Sam ne me vprašat, kje se ga kupi Moja mami to namreč sama nabira in posuši. Poskusi, res deluje in to hitro. Bibi dobrodošla, seveda spadaš zraven. Darja33, mogoče se pa še poznava? A si drugač tudi bila iz Žalca, ali samo delaš tu? Srečanje pa ne bo pri Jančiki ampak pri Žaneku. Doma je pa v Prožinski vasi (a je tam še Prožinska vas ). Navodila ti bo pa Žanek poslala, da se slučajno kaj ne zatipkam in te kam drugam pošljem.
|