Jančika_
|
Darja, tele bolezni so se mi nagnetle zadnje čase, začelo se je pa takoj po drugem porodu, ko so se mi začeli pacati sinusi. Potem sem šla na preiskave in se je izkazalo, da imam polipe v maksilarnih sinusih in alergijo na cvetni prah (ki me letos začuda ne matra, lani sem bila pa cel sezono na Zyrtecu; sicer pa ni čudno, ko je skoz tak poscano vreme ). Jeseni se je potem izkazalo, da bo najboljša rešitev operacija in tako sem potem čakala na to in vmes vsak mesec in pol imela eno vnetje. Dva meseca nazaj končno operacija, zdaj pa že tretje vnetje od takrat. Nimam več ideje, kaj naj. Dala sem se pa operirati, da ne bi s tem imela problemov med naslednjo nosečnostjo, pa ne vem, če je kaj zaleglo . Mavo, vreme je lepše kot napovedano, tako da bomo lahko kar na igrišču ostali, kaj praviš. Darja, če se ti da, pridi še ti, malo pred tretjo bomo na igrišču; če parkiraš pri cvetličarni Novak, greš gor po Nušičevi par metrov. Cifro sem ti poslala. Če se vreme skisa, gremo pa v naš brlog (grem zdaj na hitro pospravit, čeprav ne vem, če se splača, ker potem dobim nečaka v varstvo in bo spet raztur ). Smrček, upam, da se že jutri vidimo, če ne, pa v petek.
|