lana34
|
Zdravo! lena, tudi jaz nisem še nič dobila, v petek sem imela ničkolikokrat telefon v roki, pa nisem upala poklicat. Sva nameravali skupaj z mojo G klicat, pa še ni bila ura 14, prej jih pa menda ne dobiš. Ja, upam, da je to dober znak, čeprav sem bila v eptek na pregledu in je ugotovila, da naj bi bil obseg trebuščka za kak teden premajhen v primerjavi z ostalimi deli in je zato sedaj moja G panična. Spet me bo poslala v Ljubljanjo, ker si ne upa sama delat morfologije, pa še na pregled srčka bom morala.Znoriš, no! Zato se tudi nisem nič javila, ker enostavno nisem imela volje...Ne vem...kar naprej gre nekaj narobe!Upam, da je le lažni alarm!V petek moram spet k njej. Je pa grozno to, da kar ne vemo, koliko sem sploh noseča. Po zadnji M bi morala biti že tam okoli 21. tedna, pred tremi tedni mi je napisala, da sem 17 in 2 dni, v petek pa, da sem 18 po UZ! Saj pravim, za znoret!!!!! Upam, da vsaj danes pridejo rezultati AC!Lena, mbd, držita se, ostale pa tudi uživajte v (sicer nekoliko kislem) ponedeljku.
|