jana84
|
MBD, čestitke!!! Ste videle, da je bilo vse tako, kot smo vsi skupaj upali...Očitno dobre želje zaležejo! No, pr nas ni čisto nič novega. Se mi zdi, kot da ne bi bla noseča...Še dobro da mi trebušček raste in me naš opozori, da je v trebuščku on in ne kakšna žoga ... Počutim se fajn. Si pa moram počasi kupit tisto blazino za dojenje, ki jo bom zdaj uporabljala za spat, ker me mal ponoči matra in zdaj spim z enim vzglavnikom med nogami, sam pol se mi nekam zgubi, pa pade s postelje in se zbudim, pobiram vzglavnik...Ah. No, tako da v ponedeljek, ko imam izpit v MB, grem nazaj verjetno z vlakom do Ljubljane, kamor upam da me bo prišel moj iskat in greva pol v Baby center, da si kupim to blazino, pa še mal vozičke pogledat, pa take in drugačne stvari... A kdo ve do kdaj je BC v BTC-ju odprt?Verjetno vsaj do kakšne 20h? A Pikapolonica je tud v BTC-ju, kje blizu kot Baby Center? Ker če že spravim mojega tja, bi bilo fajn izkoristiti trenutek in pogledat po večih štacunah ... No, zdaj pa se moram počasi odpravt učit... Ta izpit se kar približuje, meni se pa prav nič ne da učit o Jugoslaviji in vseh zbrkah pred in po drugi svetovni vojni Lepo se imejte... papa
|