jana84
|
stunfek, pomota! Sestrina kolegica je kljub temu, da so ji zagotovili, da bo fantek, rodila punčko! Tako, da, nič ni zagotovo...Le takrat ko držiš v rokah svojega fantka ali punčko!!! Verjetno vam nisem še sporočila, da imam nečakinjo Hano. V soboto ponoči je moja sestra rodila zdravo punčko...Sicer pravijo da je malo majhna (2,5 kg, 47cm...), ampak jaz pravim sam da je zdrava in da jé, potem bo že zrastla!!! Mi smo pa čisto vredu...Naš malček veselo brca...Upam da ne zameri (v primeru da je punčka), da ga nazivamo z moškim spolom, ampak je pač dojenček...in ne vemo kaj bo in naju niti ne zanima! Po tiho bi bilo fajn da bi bil fantek, kajti letos so vse okoli nas rodile punčke, tako da bi bil že ksrajni čas, da se rodi kakšen fantek!!! So se mi pa po trebuhu pojavili nekakšni izpuščaji in sem vrpašala mamo (zdravnico) kaj da to je. In je povedala, da ni nič hudega, da je to nek kožni izpuščaj, ki se zelo rad pojavi ko je vroče, pa na sončku in v vodi da se še malo poveča oziroma nabrekne...Ampak da nikakor ni škodljiv nosečnici in ne dojenčku, tako da sem brez skrbi. Le malo "žalostna" ker se bom morala na morju malce paziti...In tja greva že čez 12 dni!!! Juhuhu! Komaj čakam. Še prej pa na pregled, da vidimo če je vse v redu znašim malčkom in seveda tudi mamico... Čestitke za odlične rezultate na AC! Zdaj pa se grem počasi učit, ker se ponedeljek ko imam izpit nezadržno bliža...Meni pa čisto nič ne ostane v glavi! Kot rešeto... papa jana_k
|