Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
. 
, sem prav happy. Zdej jo moram še preizkusiti...
Zdaj pa kar ne morem zaspat zvečer (ko si pod glavo podložim še blazino za dojenje, še nekako gre), potem se ponoči mal več zbujam, pa si moram blazino stran jemat, pol pa rečmo da je nekako. Hvala bogu, da me ne preveč tišči na stranišče ponoči. Se imam zahvaliti našemu
da je visoko pod rebri...Kar pa po drugi strani spet ni fajn, saj ko se uležem, malo težje diham, pa želodec mi je tak čuden. Včeraj mi je kar slabo delalo...sem mislila, da bom šla kar bruhat...Pa je hvala bogu minilo!
!
je zdej na eni kliniki na Svedskem (vceri bla ful nervozna, k je mel let, ampak hvala bogu varno pristal) in zdej preurejam stanovanje, ker njemu gredo ze lasje pokonci, ko kaj prestavljam..sej ga zastopim, ker cele dneve dela, pol se mu pa res ne da se pohistva prestavljat..jst pa hocem met vse urihtano pred prihodom
.
Petrca* (3
LJ 31 let
- Sven ali
- Lara )