Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
klavdija27

? Tudi moj se je zadnjič nazaj gor obrnil,samo po vsej tej telovadbi sodeč,je možno,da je spet tam kjer mora bit.Bomo videli v ponedeljek 8.9.
,trebuh otrdeva,mali brca,no to ni tako hudo,pač pa prijetno...Kilce so pa še kar v redu.Kake pol kg je šlo gor.Se pa pozna,da je mali zrasel,saj me tišči pod rebre.
in imam že res res malo dosti.. pokurila sem ves dopust oz. delala sem med koriščenjem dopusta, ampak vsaj ure se mi bodo štele v dobro naslednje leto. Upam! No, zdaj sem končno dobila zamenjavo in zdaj se moram zavestno odločiti, da bom razmišljala samo še o dojenčku! Na prejšnjem pregledu me je G kar malo prestrašila, ker je rekla, da je plodek malo majhen, da kaže UZ 1900 g, v 34. tednu...
moram nabaviti. Počutje me malo matra, in sicer spanje, zbadanje v križu, krči v nogah, otrdevanje... klasika baje! Upam, da se bom res malo spočila zadnji mesec..
, nekaj smo jih pa vrnili, tako da bo treba še kaj novega nabavit. V ponedeljek sem končno šla na csd odnest obrazce, pa pogledat vrtec, kjer bo naš starejši od 15.9. dalje. Danes moram še vlogo za znižanje plačila vrtca nest na občino, potem sem pa rešena opravkov
In potem se sprašujem zakaj se redim...ja zakaj že
Petrca* (3
LJ 31 let
- Sven ali
- Lara )
, par napolitank pa še sladoled Tom
.