Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
Še dobro da sem sama doma, ker še sama sebe komaj prenašam

... mene neče nč zagrabit....sicer ni še čas ma vsi G. mi pravijo naj bi blo prej ... tko da sam čakamo kdaj bo .... pa nič .... jaz pa ponoči spim ..okol 3 grem na wc in to je to ... pol pa do 10h spim kot top
... ma punce še mal pol pa bo ..... bodte pridne se še kaj oglasim .... papa
- psihično in fizično. Mojega tudi danes ne bo cel dan... ma to je za
. Včeraj je prišel okoli polnoči, kako bo danes pa ne vem... montaža. Bit non stop sam je tudi en klinac. Moj je mizar in tudi če je doma je non stop v delavnici (zjutraj služba, popoldne privat)... meni pa manjka cartanje, pa pogovori... ah...vem, da ima veliko dela in bi rad končal do poroda in vem, da tudi njemu ni vseeno in se trudi in je utrujen...
Petrca* (3
) pr. ?
LJ 31 let
- Sven ali
je pridno prenašal grozdje, jaz sem samo pobirala...Fajn, na sončku in burji...Proti koncu je sicer že malo zeblo, pa smo potpeli in pohiteli pa je blo
...
). Zdej sva pa z dragim pršla iz trgovine. On je šel tastu pomagat hram pripravit, ker bomo te dni začeli s predelavo grozdja in pridelavo vinčka...Jaz pa na računalnik malo javit kako in kaj...