jana84
|
živjo! Se javljam po dolgem času...ni kaj prazniki in dopusti... Samo na hitro javim, kako je bilo na pregledu včeraj: UZ mi ni delala, me je samo pregledala - sem popolnoma zaprta (mislim, da v tem času tudi moram bit, kaj ne?!). Poslušali smo tudi srček od našega in ga je blo tako lepo slišat...Prav zanimivo ... Naslednji pregled imam 26.5., to bo že 6. pregled če se ne motim? Drugače je pa vse lepo in prav. Ker mi ni delala UZ tudi ni pogledala kako leži posteljica, sam je rekla, da itak je še zgodaj, da bi se dvignila, tako da se moram še malo čuvati. Škoda, ker bi zelo rada hodila na telovadbo za nosečnice, ki jo organizirajo v ZD na fizioterapiji, pa je G rekla, da zaenkrat še ne, ker ne vemo kako se bo posteljica obrnila in da ne bomo naredili več škode kot koristi. Sem jo vprašala še kako je glede morja, je rekla, sploh ni nobenega problema, plavanje itak koristi. Razen v bazenih raje ne, predvsem ker pride voda pretopla. Sicer mislim, da v navadnih bazenih (ne jacuzzijih), pride voda okrog 27-28 stopinj...Bomo videli kakšno bo vreme takrat in če bo morje že kaj toplo-bolj slabo kaže ... Drugače pa si bom kakšen drug dan vzela kaj časa in prebrala vse kar ste napisale v teh dneh, ko me ni blo na forumu... Aha, PDP je za enkrat isti...Sam sem pa noseča več, no približno tako kot bi morala biti. Danes sem noseča že 17t in3d... Pa še za gibe dojenčka je rekla, da bi lahko v 14 dneh že čutila kakšno brco...Tako, da prav čakam...Seveda tudi naš bodoči očka lepo se imejte čez praznike... papa
|