|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08 - 2.del
16.1.2008 10:46:55   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
Če jih bom kupila bom za štart Crayoline, ki se operejo.


Saj te so Crayolini, ki se "kao" izperejo user posted image Ampak sem jo 2x močno zdrgnila z milom, slikarija pa je samo malo zbledela user posted image  Še dobro, da nimamo kakšnega zdravniškega pregleda na vidiku, bi se najbrž udrla v tla..................

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 226
   RE: Majčice '08 - 2.del
16.1.2008 10:50:04   
80kaja
dannn majčice....kok se mate vse fino...jaz pa kašljam kot nora in se slabo počutim....pa nič ne upam vzeti...razen čajčkov, slezovega sirupa in se vse skupaj vleče že skoraj en teden pa vsak dan slabše je :-( joj, se kar grozno počutim,ko takole kašljam...kot nekakakšni napadi kašlja se me lotevajo....
kako pogosto čutite gibe bitjeca? jaz večinoma samo zvečer...kaj pa ve?
pozdravček od smrk smrk kaje

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 227
   RE: Majčice '08 - 2.del
16.1.2008 10:53:14   
valentina2006
Oj, se vam še sama pridružim pri klepetu. Sem dons mal bol dolg ležala user posted image (še zdej sem vsa povožena), ker sem bla dolg pokonc, sem user posted image  gledala film Parfum (čist odtrgan...). Zdej sem ravno po "jutranji" user posted image ... Vidm, da ste ful pridne user posted image ... no sej sem že tud jest mojo pikico user posted image  za v vrtec prpravla...

aurora28: Jest sem v prejšni user posted image  mela pritisk glih na mej...takrat je rekla G, da to ni glih OK...da naj grem na bolniško...in res, zgleda, da je blo vse skup zarad pritiska, stresa v službi...že na naslednjem pregledu je bil normalen... Tud zate držim pesti, da se ti uredi user posted image .

_____________________________

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 228
   RE: Majčice '08 - 2.del
16.1.2008 10:53:48   
TamaraJ
Jaz imam še Granobil in ponoči ližen malo medu. Baje da v nosečnosti  ni za pretiravat z medom. Katera kaj ve o tem? No Kaja, pozdravi se. Jaz sem še vedno na meji med tem, da zbolim ali pa me minejo vsi simptomi. Požiram še vedno težko, posebno ponoči. Pijem pa čajčke z limono, malo medu... In čakam kaj bo.

_____________________________

Amor Omnia Vincit


(odgovor članu 80kaja)
Neposredna povezava do sporočila: 229
   RE: Majčice '08 - 2.del
16.1.2008 10:56:12   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28
ko sem se zvečer ulegla v posteljo sem začutila, da imam neko zategovanje, ki me ob premikanju in premetavanju rahlo kot zapeče nad sramno kostjo. Sploh nevem kaj bi to bilo? Takoj ko spremenil položaj spet ne čutim nič. user posted image


Tudi jaz imam podobne težave - predvsem zvečer. Kolikor se spomni iz prejšnjih nosečnosti, je to čisto normalno, pač del naših tegob user posted image
 
80kaja, upam, da se ti zdravje kmalu obrne na bolje - a vročine pa nimaš? Kašelj je hudič sploh v nosečnosti, ko je še bolj moteč user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 230
   RE: Majčice '08 - 2.del
16.1.2008 11:00:27   
valentina2006
špelin@: user posted image ...prava umetnica je. Tud jest vsako jutro svojo pikico "drgnem" za v vrtec, pa res enih flumastrov sploh ne spravš dol user posted image .

_____________________________

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 231
   RE: Majčice '08 - 2.del
16.1.2008 11:13:58   
kodrana
špelin tvoja pika je prava umetnicauser posted image user posted image .

jaz sem si danes kupila modrčekuser posted image . sicer je športni, za hude naporeuser posted image , pa od Triumph-a. stal je pa 25.95E. samo,da imam modrček..

dr. Housa sva si midva snela vse kar se da že iz neta in gledala..
aja, pa Beg iz zapora tud. mi je tud suprca, sam mal se že vleče vse skup.

jaz prvotno tudi nisme bila v načrtu in me je mama vseeno obdržala. in sem tudi zelooo hvaležna,da obstajam. vedno, ko se spomnim, me gane..


ju3 imam morfologijo in verjamem,da boste stiskale pesti, tudi zame. danes popoldan greva k meni domov, kjer bova tudi prespala.. tako da se bom oglasila šele ju3 popoldan oz. zvečer.

bova šla ju3 še pogledat za stol trip trap, ki ga imajo v mercator tehnika za 30E. se mi zdi, kar ugodno, kajne?




_____________________________

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 232
   RE: Majčice '08 - 2.del
16.1.2008 11:15:09   
valentina2006
80kaja: Še ena s podobnimi težavami kot sem sama...jest sem zarad tega cel vikend preležala, pa še dons nisem OK, pa tud že pred vikendom sem bla čudna...čajčki, limona, med, Lekadol pol se pa že neha...

Kar se pa tiče gibov user posted image , jih tuda sama full mal čutm, večinoma tud zvečer, pa še to, če ležim...ne vem, a je to uredu al ne...ko sem bla pr 16 tednih na pregledu pr G, ko je z UZ gledala, je rekla, da se premika, pol pa jest ne vem...čakam na MORFO, bom vidla..


_____________________________

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu 80kaja)
Neposredna povezava do sporočila: 233
   RE: Majčice '08 - 2.del
16.1.2008 11:15:41   
sesil
ma si mora človel prav vzeti 2 uri časa da vas vse prebere. ste pridne.
 
Estella*, jaz sem merila modrce od triumfa, so mi pa tudi uni od lisce minimaizerji ok. je pa res da nimajo v vseh trgovinah cifer. kot da bi imele vse košarice B  in C.user posted image
povprašajte v trgovinah če vam lahko naročijo te modele in cifre in v roku 14 dni 3 tedne bi morali biti v trgovini. jaz sem se zmenila z eno gospo ki ima manjšo trgovinco s spodnjim perilom za modrce za dojenje in 1 mesec pred porodom bom šla tja in naročila.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 234
   RE: Majčice '08 - 2.del
16.1.2008 11:18:27   
kodrana
Skye čestitke za morfologijouser posted image user posted image dvojno.

jaz imam krvni tlak že od nekdaj od 130/70-140/70. pri g. je itak full povišan, ko sem nervozna. doma je še ok. meni je tak tlak normalen, tako da ni (še) panike. če ti začne rast je problem. meni je tudi predpisala aspirin 100 za preventivo. sama pazim,da ne jem preveč slano, pa čim manj mastno.. sladkarijam se pa ne morem čist odpovedat. pa čim manj stresa.. pri meni to deluje.

80kaja počitek, čajček, vitaminčki, sadje.. to bo pomagalo. če pa en bo bolje, pa raje obišči zdravnika. čim prejšnje okrevanje.



_____________________________

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 235
   RE: Majčice '08 - 2.del
16.1.2008 11:22:42   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

 Ženska je vsa v šoku nato le priznala, da ona tukaj z otrokom sploh ne živi, ampak živi skupaj s fantom. Seveda so si vse zabeležili in ji vse pravice iz naslova samohranilke ukinili.



Takšnim bi morali za goljufanje nabiti visoke kazni, ne samo ukinit pravic s tega naslova, pa bi bilo kmalu manj teh primerov. Pa inšpekcije bi morale bolj redno preverjati na domu.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 236
   RE: Majčice '08 - 2.del
16.1.2008 11:28:09   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: Katina

Žal je v slovenski mentaliteti tudi zasidrano mnenje, da je treba državo "prinašati okoli" kjer se le da, manj pa se zavedamo, da državo sestavljamo mi, ljudje, državljani in kar si neupravičeno pridobimo mi, bodo izgubili tisti, ki to potrebujejo. Odnos pa je odvisen od naših vrednot, vsak ima svojo lestvico vrednot in v skladu z njimi tudi živi.



user posted image

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 237
   RE: Majčice '08 - 2.del
16.1.2008 11:34:43   
MARTINA25
oj!

BAWBAW hvala za nasvet z grenivkami!!!!PO službi grem takoj v trgovino po njih!!!

KATINA tud midva prodajava motor...čeprav verjemi da z težkim srcem, mogoče bo za to čas kasnej....nikoli se ne ve.Drugače sem zmeri sopotnik na motorju ja....sama ne vozim.Preveč rada opazujem drugo dogajanje med vožnjo!Ti?



(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 238
   RE: Majčice '08 - 2.del
16.1.2008 11:36:37   
barbaw
Špelin@ jaz pa sem jih komot oprala. Sicer je bilo malo drgnjena potrebno, pa je šlo. user posted image  Se vo pa večkrat namakalo pa je. Bi pa res lahko tebi naredila bodypainting in bi se slikala za nas. user posted image  Meni je bilo to vedno ful všeč.

Vse sem posesala in pomila. user posted image

80kaja tudi jaz sem gibe čutila samo zvečer, sploh po napornih dnevih. dokler brca ni panike. Kaj pa zdravnik pravi na tvoje zdravje??? Bo treba tja, ker te bomo kregale. Jaz se, dobila decembra kuro antibiotika kljub čajčkom in sadju. Toliko zapravim za sadje  da je groza.

Kodrana a je tisti tipček iz Bega iz zapora res peder? A ni mal prelušten za to? user posted image  Ga je kr škoda. user posted image
Pa ne preveč aspirinov jemat (redčijo kri).

Aurea pri nas na našek koncu se dogajajo take krivice, da lahko napišem cel roman o tem. So primeri, ki dobijo socialno stanovanje in ga dajo v najem. Inšpekcija očitno spi ali pa je sploh ni. Bi mogli malo po Mb pogledat. Sem čakala enkrat na CSD pa je tip priletel in SD ni bilo in je začel po vratih razbijat in stenah in se je drl da bo vse pobil ... Me je bilo kar strah. No, zaradi takih se SD bojijo in jim dajo kar želijo pač koliko gre. Na csd se dobro zavedajo, pa je poslovodja rekla, da je zakon pisan drugim na kožo. Aja, pa če je in bo kdo dobil straševski dodatek na gre na ZPIZ, da ji v delovno knjižico vpišejo delovno dobo. Milsim, da dobiš 3 mesece. Nekaj pa je.


_____________________________

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 239
   RE: Majčice '08 - 2.del
16.1.2008 11:48:17   
80kaja
hvala punce...ma res sem nikakva:-( danes grem kar do splošne zdravnice,da mi vzame kri in pove kaj hudiča je to...da se ne neha in ne neha....ma ti napadi kašlja so me prav ubijali,da me je skrbelo...kaj si dete vmeni misli!!! in potem se mi je zdelo,da se včeraj zvečer bolj malo premika in ...ma strah me je...tko fino je,ko si zdrav in veš,da je vse ok....
kaja

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 240
   RE: Majčice '08 - 2.del
16.1.2008 11:51:02   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
Špelin@ jaz pa sem jih komot oprala. Sicer je bilo malo drgnjena potrebno, pa je šlo. user posted image  Se vo pa večkrat namakalo pa je.


Saj z rokic je šlo vse lepo dol, ampak s trebuščka pa ne user posted image  Na srečo vsaj vem, da bo šlo dol z oblačil user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 241
   RE: Majčice '08 - 2.del
16.1.2008 11:52:18   
natasa34
Pozdravček vsem,
Po dveh dneh peklenskega glavobola in prehlada sem se uspela danes privleči na morfo. Je rekla G, da lahko za glavobol vzamem dva lekadola naenkrat, kot, da kaj pomaga.
V glavnem sem bila danes tam kot kura brez glave, nekaj podatkov mi je uspelo dešifrirati iz materinske 20 6/7:
HC = 197  = 20 3/7
AC = 156 = 20 6/7
FL = 3,2 = 20
TT = 5,1 = 21 3/7
posteljica z.st.
teža je 360g
je rekla, da je vse ok. Ne vem, pa ali je delala te vejice kar po potrebi user posted image , ker se mi zdijo nekatere cifre v primerjavi z vašimi čist kontra. Al sem pa tolk blond že.
Se je pa namučila z spolom, ta naš mali je pravi divjak, nikakor ni hotel pokazati, jo je tko nazaj brcal, ali naj rečem brcala. Izgleda user posted image , ampak ni sigurna, preverimo naslednjič. Z glavico je navzdol, direkta v mehur se tlači user posted image
Kri zaenkrat tudi ok.

Lp

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 242
   RE: Majčice '08 - 2.del
16.1.2008 11:58:04   
Aurea
Anitka in Skye, obema čestitke za uspešno morfo! user posted image user posted image user posted image


IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ

Jaz se bom pa v eno barvno rjuho oblekla in spodaj zavezala in bom baloooonuser posted image .


user posted image  user posted image  user posted image

 
Aurora, jaz imam vedno pritisk 115 / 70. Tudi jaz nič ne zatekam in me tudi nič ne boli trebuh, ali pa da bi mi otrdeval.

Kaja80, bogica... ti pošiljam eno user posted image  za zdravje! Ja, zvečer, ko se umiriš, najlažje čutiš tamalega... No, pomojem je odvisno od dneva - meni je danes nabijal že takoj po zajtrku (mljask mljask user posted image ), pred spanjem pa ponavadi pridno pobrcuje v mehur, tako da mora mami še malce vstajat in hodit na wc user posted image

Špelina - tvoja tamala je faca! Ne se preveč jezit user posted image , pa kaj, če ne gre vse dol - ti ji kar pusti gor, da bo za drugič vedela user posted image  Ali pa ji daj tiste barve za v banjo, ki gredo dol z vodo, to sem že videla nekje...

TamaraJ, jaz pojem parkrat na teden med s kruhom za zajtrk... Ko sem imela vneto grlo sem ga tudi v čaj dajala, pa zraven islamint s c vitaminom in je bilo bolje. Je pa res, da sem za moža delala tisto mlečno varianto z žajbljem za grlo, sama pa raje nisem, moja G je rekla, da žajbelj lahko grgraš, ne smeš pa ga piti.
Mislim, da ima med toliko dobrih lastnosti, da če ne pretiravaš, ni panike.

Kodrana, lepo, da imaš željeni modrc user posted image  No, meni so še vsi stari prav, resnici na ljubo so zdaj ravno lepo do konca zapolnjeni user posted image


Barbaw, ja, očitno samo goljufi in psihopati dobr skozi pridejo user posted image  No, ampak jaz še vedno trdim : sve se vrača sve se plača user posted image  (a imamo kak slovenski sočen pregovor za to?)

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 243
   RE: Majčice '08 - 2.del
16.1.2008 12:03:27   
Aurea
Nataša34, tudi tebi čestitke za morfo user posted image
Sploh se ne obremenjuj s temi ciframi - jaz sem jih na začetku še hotla primerjati, pa sem že po drugi ugotovila, da nima smisla, tvoj user posted image  je v redu, raste in se razvija po svoje, in če G pravi da je ok, potem to zadostuje.

(odgovor članu natasa34)
Neposredna povezava do sporočila: 244
   RE: Majčice '08 - 2.del
16.1.2008 12:09:30   
kodrana
barbaw  zdarvnica mi je predpisala enga na dan. sm zdej že ene dvakrat pozabila vzet, tko da je blo že vsak drug danuser posted image . mi je pa zadjič tekla kri iz hemeroida in se mi zdi, da je tekla dlje.. glih zarad teh apisrinov najbrš. vseeno rajš jemljem. kaj pa veš.
ja, un tip je gej-peder. in ga je res škoda.. pa tko je seksi.. a joj..

je dobr občutek, ko je vse lepo posspravljeno, kajne?


natasa user posted image za morfologijo.

Aurea meni je že prej buhtelo ven iz modrčka, zdaj pa sem jih imela že skoraj na pol zunajuser posted image
.. je bil že čas, ja.






_____________________________

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 245
   RE: Majčice '08 - 2.del
16.1.2008 12:12:08   
valentina2006
Skye: Čestitke za MORFO user posted image ...je pa res zanimiv, kr dve pikici...
              user posted image

_____________________________

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 246
   RE: Majčice '08 - 2.del
16.1.2008 12:14:46   
aurora28
Mislim, da se mi je pritisk povišal zaradi živčnosti, ker ko so mi ga namerili 140/90 sem imela ravno ta dan morfologijo in sem bila vsa živčnma in napeta. Upam, da se ne bo višal. user posted image

TamaraJ nam so v materinski šoli povedali, da ni priporočljivo med user posted image in med dojenjem jesti preveč medu, ker je alergen in povzroča pri dojenčkih alergije.

Kaja pocajtaj se user posted image .

Nataša34 superca za dober pregled. user posted image user posted image user posted image

Glede brc: včasih čutim, da user posted image čez dan pridno telovadi, včasih pa je čez dan bolj umirjen in potem ponoči telovadi. Nisem še ujela njegovega ritma, da bi vedela kdaj najraje spi. user posted image Namreč pravijo, da pri 25. tednu že lahko ugotoviš kakšen ritem spanja bo imel otroček, ko bo privekal na svet, sam meni še ni ratalo to ugotoviti.

Dr. House
midva z možem ga obožujeva, res je dober, kljub njegovi sarkastičnosti je dober.  Jaz še rada pogledam nadaljevanko, ki sledi za dr. Housom.

Barbaw  za geje je pa značilno, da so sami dobri tipčki. user posted image




_____________________________

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.


************************************************

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 247
   RE: Majčice '08 - 2.del
16.1.2008 12:32:47   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea
Je pa res, da sem za moža delala tisto mlečno varianto z žajbljem za grlo, sama pa raje nisem, moja G je rekla, da žajbelj lahko grgraš, ne smeš pa ga piti.
Mislim, da ima med toliko dobrih lastnosti, da če ne pretiravaš, ni panike.
ž

Moj tudi to grgra. Jaz pa raje ne, ker sem tudi jaz slišala, da to ni OK. Ja, najbrž so res mislili, da ga piti na smeš. No, če bo kriza, bom tudi to pogrgrala (Bljak, bljak,...)user posted image

Berem, da se menite o samohranilkah, kao. Ja, presenetljivo veliko jih tako živi. Med drugim tudi ena moja prijateljica. Zaenkrat še uspešno. Je pa res, da takim gre denar in potem mora nekje zmanjkati, ane? kdo torej ostane brez? Spomnim se npr. da je v srednji šoli imela bogata sošolka bonificirano malico. zato pa je brez nje ostal sošolec, ki bi jo pa res potreboval. Ja, ne razumem, kako eni živijo brez vesti. Zelo veliko je sebičnežev, ki se jim jeuser posted image za druge. na žalost.

_____________________________

Amor Omnia Vincit


(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 248
   RE: Majčice '08 - 2.del
16.1.2008 12:33:30   
TamaraJ
Nataša čestitke za morfo tudi od mene user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Amor Omnia Vincit


(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 249
   RE: Majčice '08 - 2.del
16.1.2008 12:34:54   
barbaw
Aurea je ta pregovor čist ok. Vsi vemo za kaj se gre. Pa ko se vrne je po navadi še hujše. Jaz sem za svoja leta (27) marsikaj dala skoz. Ne jamram, ker pravim, da kdor jamra mu je treba kej vzet. user posted image  Ponavadi jamrajo tisti, ki jim čisto nič ne manjka. Tisti, ki pa se komaj prebijajo pa nikoli ne pojamrajo. Me razkuri ko gledam Svet in kdaj pokažejo kako družino kako je boga in bla bla in ima na koncu večji dohodek za nedelo kot ga imam jaz, ki sem zaposlena. user posted image  Zato pa rajši eni doma ostanejo, ker dobijo več od države. Sem se zaradi svojega zdravja in zdravja user posted image  odpovedala gledanju Tv med šesto in osmo zvečer. Preskočim vsa poročila, ker me ima da bi koga user posted image . Pa kaj čmo. Ne gledam TV pa je super pa še pritisk me ne jezi.user posted image

Kodrana samo da nimaš problemov s krvavitvijo. Moja soseda (stara čez 60) je prav boga, ker je padla po stopnicah in ima obe roki polomljeni in je niso mogli operirat zaradi aspirinov. Je že bolj rizična zaradi starosti in ji bodo naredili umetno ramo.

Kar se tiče brc ravno ne bi rekla, da imajo dojenčki tak ritem. Saj pri nas ni bilo tako. Je pa res, da je ponoči ogromno brcal in ko se je rodil tudi malo spal ponoči. Mogoče je kaj na tem. Ma kaj pa vem. Ni mi jasno kako lahko nekdo reče, da novorojenček zamenja noč in dan. Saj prve dneve samo spijo in jejo. Malo gledajo okrog in spet spijo. user posted image  Meni se zdi to malo za lase privlečeno.

Čestitke vsem za uspešno opravljene preglede.  user posted image

_____________________________

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?