Čmrlika
|
Narava-čestitke iz srca! Povej ,kako fajn občutek je, ko vidiš to ritko kako miga in ko se pomiriš da je vse okitoki...A je,ne? Joj, jaz bi spet šla, pa je moj naslednji pregled, ki bo verjetno že zadnji redni UZ komaj 15.2.-kje je to... Moj pa je včeraj dobil bombo direkt v uho Sva zvečer naše rituale mazanja bušija imeli, in se je spomnil, da sva prebrala, da lahko zdaj že s prostim ušesom, če ga prisloni na moj buši in če je primerno obrnjen sliši , in v tistem ko je to probal ------bunf, je kr odskočil Sva se tako nasmejala, da je blo kaj in potem še moj dragi ki je rojen humorist začne take trosit, da je čist ponorela v bušiju....pa jaz tud!!!Saj je smeh pol zdravja, pravijo... Ja in potem smo se odločili- iz varnostnih razlogov, da vzamemo v roke raje AS... In potem bi si naj še ta butasti canesten vstavla, pa me je napad smeha držal-pa saj to je neizvedljivo No, vsem želim, čim več takih izkušenj, pa čim manj titih ki nas jezijo, bolijo, težijo... Pa je res bit lušno , No ne vedno, ampak gremo punce naprej, kmalu bo moj april, pa vaš maj!!!
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|