Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
SEm že prav ponosna nanj, da se tako fino prične bočiti
ampak tud ona ni dost vidla.Ma sj najbrž nama ne bi znesl ampak sm dobila solidarnostno pomoč v službi pa je še neki ostal od nakupa sušilca tko da kr greva.Me je pa mal strah k bom noseča glih polnih 26.tednov,da ne bo prepozn.Kaj ve mislte?
.
, kakav, čajček že skuhani...postrezite si
Sem ga spraševala zakaj in kaj lahko pričakujem, pa mi nikakor ni odgovoril. Ima kakšna podobne iskušnje?
. Sicer sem jo vidla a ne prav dobro. Vse mi je posnel na DVD.
, DOBRO JUTRO še od mene....
zate in tvojega
da ti bo malo lažje. Pa nič se potepat.
, pa kljub vsemu upam, da ne pada na
Me to jezi. Me je kar malo strah.
za srečo.
zadnjič prinesel, ko je šel preko Trojan in sem tako zvečer požrla še toplega, potem pa skoraj bruhala
Bi pa zdajle z užitkom spet enega napadla, o ja...
Se sploh ne spomnim, kdaj je mala pika pribrcala k meni, samo zjutraj sem jo zagledala ob sebi
Pri nas je enkrat mala skoraj padla iz vozička, ko ni hotela več sedeti noter in je bila že z glavo navzdol, ko sem to opazila
Na srečo pravočasno...
Kako je šlo in kako si?