Katina
|
Joj, punce dobre ste, da kaj naredite vmes. Jaz imam občutek, da cel ljubi dan čepim na RRju in pra nič več pamentega ne naredim. narava, prav lepe slikice s poroke. Videti je, da je bil prav en lep dan. pa da ne bi preveč o zadnji plati, ker si prava suhica. Tudi mi smo bili lani v Benetkah in smo se imeli prav luštno, k sreči smo se izognili njihovim restavracijam, kjer te oberejo do kosti, tako da ti še hrana ne paše več. jana81, sem si ogledala tudi tvoje slikice, ena prav luštna blondinka si. Ja, Maldivi..... jih tud jaz pogrešam. Čeprav smo bili tam predlani, jih moram še zaslužit. Z mojim sva si potovanje privoščila za zaključek magisterija. No, on je že lani končal, jaz pa še pacam. Mam kar slabo vest, ker sem darilo že dobila. Je pa res tam v resnici tako lepo kot na slikah. Če bom imela še kdaj možnost, se vrnem tja na dopust, ker mi paše dat možgane na off in prebirat knjige, uživat v lepem vremenu in plavat med ribicami v vodi, kjer me končno ne zebe. Tud jaz sem ena izmed tistih, ki se še bori proti 3Dju. navadno na vsakem pregledu vidim našega , pa zgleda da sem še malo škrt. Punce rabim vaše nasvete in pomoč. Do sedaj sploh nisem preveč razmišljala o opremi, ker se mi je zdelo, da več ali manj za prvo silo stvari imam, zdaj pa ugotavljam, da bi bilo dobro malo pofirbcati za nekaterimi stvarmi in preverjati cene. Razmišljam o nakupu ležalnika. Ga je katera od vas uporabljala in kaj je pri tem pomembno?
|