Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

se splača ležat.
lepo počakal do roka.
. Jaz kot majhna nisem imela veliko poškodb, je pa zato moja sestra na vsakem koraku fasala od zloma roke, noge, prebite glave, šivanje....ni da ni. Enklrat mi je mami pravila, da je plezala na stol (kljub opozorilu mame ni odnehala) se ji je pa pod stolom tepih malo zavihal in trusk je padla z glavo direkt na radiator
je plezal na cesnjo in padel v sod poln vode. ker je bil se premali, da bi se sam ven skobacal (okrog 4 leta), so ga komaj ven potegnili in je skoraj utonil. zatem je fasal zlatenico, bil nekaj casa v bolnici zaradi tega. ko je prisel ven, so doma ravno gradili hiso in je lazil po tistih gradbenih odrih in tresknil na tla z ne vem kake visine. (aja, torej zato je sedaj inzenir gradbenistva
mame. Pa jo bomo še kar nekaj časa imeli....trenutno rabimo dinarčke za kaj drugega