Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, tako kot vsak dan. "Mama, ni vec noc. Jaz bi gedaja Ldeco Kapico." Pa kaj greš lahko gledat s tatijem, ki se že napravlja za v službo? " Ne, mama mama maaaammaaaa!!" In tako je vsako jutro.... ta LDECA KAPICA mi gre pa že malo na k...., ker me vsak dan zbuja. Uffaa!
in sedaj postajam lačna in si bom pogrela južnco. pol bo pa kmal treba it na faks. hjooo,tko se mi ne daa!!!! pa obvezno mamo danes!
prvo itak ni blo nič,dolgcajt,pol zvečer ob devetih so pa navalili. pa sem se že veselila,da bo meno uro prej zaprla!
kje pa ti delaš?
lepo notri.
je rekel, da ce hocem jo najameva, in se nagibava da bi jo, ker nam je rekla lastnica, da nama lahk mal ceno spusti, ma saj ni tolk v ceni, sam tko veliko met nevem, midva sva sama, razen gostov, ki pridejo obcasno... je pa hiska res lepa....