Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Ampak sa jbojo minile. Tut men je blo prvo ful salbo in se mislila,da ne bom zdržala. pol pa kr naenkrat ni blo več. tko da držim pesti,da se bo tut tebi kmal popravlo.
lepo bodite! paap

cau
). Ne vem ne zastopm js teh moških. odvisni so en od druzga. Ampak upam da po krepkih besedah se bo mal zamislu in začel drugač delat. no, dans pa mejbi na morje. ma se nitit ne veselim,ker je tako vreme. upam da bo bolje. in ve? Ancica,slabost je šla mimu? JS te čist zastopm. sm tut js mela te probleme-krulilo mi je na ful,po drugi strani pa delalo slabo. no ja,sej pol se mal posiliš pa neki malga poješ.
Vsaj men se zdi...prvi pregled je rekla da ej 170 dolarjev (tam nekje 110 evrov), potem drugi je pa 65. Ne vem zakaj je prvi ful drazji...najbrz vec stvari nardijo takrat al kaj jst vem. Bova bankrotirala!
da te bo zacel malo bolj razvajat
mi je blo tok slabo. Potem si je pa se moj neke klobasice delal ko je dam prisel, sem mogla odpret vsa okna in balkonska vrata, pa se ni blo dosti
še vedno ni,test sem delala včeraj in je bil negativen,ampak itak tem larifari testom za 0.50 eur ne zaupam...CB-ja pa ne najdem nikjer
!!Držim pestke
...kar veselo na delo punca
....
Nic, grem malo pocivat, ce mi rata. Se bom probala se malo kasneje kaj oglasit, ce me ne pobere prej
kako ste? greste kam na kresovanje? kaj pa nosečkice kej? mate v Kanadi in na Dominikanski tudi praznike? Lepo se imejte vse