|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
18.7.2008 13:55:35   
miska73
Lučka, se ve da bomo navijale ko nore... ti nas le dobro obveščaj o vseh podrobnostih pa bo.

Fargi, meni je ta nick bolj všeč, sam uno luštno slikco si spet prilimaj.
A ko so ti nick spremenili, a ti niso poslali maila s passwordom?

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
18.7.2008 13:58:33   
lučka 25
miška, a nimaš ti tud kmalu IVF (avgusta, a septebra?). Bomo zate tud navijale kot nore. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image   user posted image  ....................................user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
18.7.2008 14:32:22   
Rakica_80
Seveda bomo navijaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lučka, kaj pa si mogl avse dati skozi do IVF?
Me zanima kje sem še jazuser posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
18.7.2008 15:12:57   
Fargi
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Lučka, se ve da bomo navijale ko nore... ti nas le dobro obveščaj o vseh podrobnostih pa bo.

Fargi, meni je ta nick bolj všeč, sam uno luštno slikco si spet prilimaj.
A ko so ti nick spremenili, a ti niso poslali maila s passwordom?

ja so...sam jst to pridno brišem....user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
18.7.2008 15:13:45   
Fargi
LUČKAAAAAA!!!! jst že zdej noro navijam zate!!!! me sosedje kr mal čudn gledajo, k se tok dereeeeeemmmmmm!!!!!!

(odgovor članu Fargi)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
18.7.2008 15:20:38   
janaja
Joj babuške smo ta prave navijačke

Lučka vse naj naj

Boste pa malo počakale z mojim testom ker odhajam za 14 dni na morje pa ravno v nedeljo naj bi  jo dobila user posted image

janaja

(odgovor članu Fargi)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
18.7.2008 17:57:12   
lučka 25
Punce, hvala za lepe želje, navijanje,..... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Fargi

LUČKAAAAAA!!!! jst že zdej noro navijam zate!!!! me sosedje kr mal čudn gledajo, k se tok dereeeeeemmmmmm!!!!!!

Hvala, hvala. Vem, vem. Sam merkej, da te ne bojo preke gorenjski v Begunje peljali na rehabilitacijo. user posted image
Ampak nimam nič proti, če navijaš tako naglas. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Seveda bomo navijaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lučka, kaj pa si mogla vse dati skozi do IVF?
Me zanima kje sem še jazuser posted image

V treh letih sem dala skozi: 2x PCT, HSG, 3 ciklusi klomifena, laparoskopija, 3 ciklusi klomifena in kar je najboljše, veeeelikooo user posted image . user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: janaja

Boste pa malo počakale z mojim testom ker odhajam za 14 dni na morje pa ravno v nedeljo naj bi  jo dobila user posted image

janaja

Ampak ne vem če bomo zdržale, ker smo take firbčne dečve. No, vsaj zame lahko tako rečem. user posted image  Želim ti dve lepi user posted image  in noro dober dopust. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Fargi)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
18.7.2008 17:58:42   
lučka 25
Fargi, tale slikca je pa res nora. user posted image  Ko jo gledam se skoz smejim. user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
18.7.2008 18:23:16   
Fargi
hja, sem se šla v špegu pogledat in nekaj tazga notr vidim...zato ta slikica...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
18.7.2008 20:02:02   
lučka 25

hja, sem se šla v špegu pogledat in nekaj tazga notr vidim...zato ta slikica...

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Fargi)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
18.7.2008 20:56:43   
nf
lučkica jaz že zdej TKOOOO navijam!!!!!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  In sem 100% prepričana, da bo ratalo!!!!!
Fargi ti si faca user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
18.7.2008 21:02:44   
miska73
Fargi, ta prava faca si. Sem se ob tvoji novi slikci nasmejala do solz.

Lučka, jst še ne vem kdaj bo moj IVF. So mi pa obljubili, da bo po hitrem postopku v jeseni.
Bom več vedela čez dober mesec.

Drgač pa punce, šoping je zakon. Sem bila danes v Orsay-u. Imajo vse znižano tudi modne dodatke.
Tako sem prilezla domov z novim balonarjem, torbico, oblekco, nakitom...
Moj se bo spet za glavo prjel, če mu bom pokazala kaj sem vse nabavila...
Bo treba bolj selektivno - saj ne rabi vsega vedet...user posted image

(odgovor članu Fargi)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
18.7.2008 22:13:47   
Fargi
hi hi...jst sem pa zdej ugotovila nekaj...miska, lučka in jaz bomo noseče jeseni, vse ostale pa že zdaj!!!! a ni to fajn?!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
18.7.2008 22:17:33   
lučka 25

hi hi...jst sem pa zdej ugotovila nekaj...miska, lučka in jaz bomo noseče jeseni, vse ostale pa že zdaj!!!! a ni to fajn?!

Fajn, fajn. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Bomo pol lahko ustanovile klub čakajočih ex/klomifenk mamic. user posted image

(odgovor članu Fargi)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
18.7.2008 22:20:07   
lučka 25
 nf, hvala. user posted image
Me vsa ta pozitivna energija med tko gor drži, da kar lebdim. user posted image

miška, tudi jesen bo kmalu tu. Boš vidla naslednji mesec, ko boš enkrat točno vedela kdaj začneš, da gre čas noro hitro. Naj bo tvoj postopek čim prej na vrsti in naj vama v prvo rata. Že navijam. user posted image  user posted image  user posted image ........... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
18.7.2008 22:42:54   
miska73
Fargi, spet pridem na RR, vidim spet tvojo sličico... in se spet režim... pač poskušam ugotovit ali sem ti v ogledalu kaj podobna...user posted image

Lučka, hvala. Itak da bo v provo ratalo, če ne že prej...
Ne vem od kod in zakaj, ampak sem zadnje čase tud jst totalno optimistična...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
18.7.2008 22:43:02   
Fargi
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Fajn, fajn. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

sej ste tole vse prav razumele a ne? me tri gremo jeseni (no avgusta ene že) v postopke in zato sem tak napisala...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
18.7.2008 22:43:46   
Fargi
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Fargi, spet pridem na RR, vidim spet tvojo sličico... in se spet režim... pač poskušam ugotovit ali sem ti v ogledalu kaj podobna...user posted image

o ne ne...svet bi bil premajhen za dve taki lepotici!!!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
19.7.2008 9:58:36   
matejka78
Pozdravljene,

sem se trudila z branjem teh 132 strani, da bi mogoče zasledila, če je to običajno kar se mi dogaja, pa moram priznati, da nisem uspela prebrati čisto vsega, ker bi verjetno trajalo kar nekaj dni user posted image , zato vas bom kar vprašala glede mojega problema. Najprej mi je G dal za dva meseca klomifen 1 tbl od 5-9 dneva ciklusa, ker se ni nič zgodilo sem šla ponovno k njemu in mi je ta ciklus predpisal 2 tbl od 5-9 dne ciklusa. Zdaj pa sem čakala na user posted image  ali user posted image  in se ni zgodilo nič od tega, le 28. dan sem imela dva dni takšen rjav izcedek. Zdaj po enem tednu pa ponovno izcedek tokrat bolj roza rdeč. Je to običjno, da ne pride do prave menstruacije? In kdaj naj sedaj štejem kot nov ciklus? Ta mesec se mi je vse zmešalo po jemanju 2 tbl/dan. Nimam pa nobenih znakov za user posted image , pa še test je bil negativen.

Hvala vam za vaše odgovore.

(odgovor članu Fargi)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
19.7.2008 10:07:53   
Fargi
hmmm, matejka, jaz bi probala test še čez kak teden...al pa še bolj, šla bi na krvnega...

(odgovor članu matejka78)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
19.7.2008 12:18:11   
miska73
Matejka, dobiti moraš pravo menstruacijo.
Te je med jemanjem K tvoj G kaj pogledal na UZ?

Neposredna povezava do sporočila: 3296
19.7.2008 13:27:53   
matejka78
Ja, me je pregledal in je rekel, da je videti vse lepo in da so jajčniki začeli delati, ni pa nič omenil, če se vidi kakšen folikel. Je pa tako, da sem imela pred tremi leti malo hujšo prometno nesrečo in so me preslikali 100x in sem rekla G, da mi je mogoče ta nesreča malo porušila vse.
Kaj potem še ni konec tega cikla dokler ne pride "prava" user posted image ?
Sem mislila, da je kaj takšnega običajnega, če ješ klomifen.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
19.7.2008 14:43:21   
lučka 25
matejka, lahko,da ti sedaj večja doza K povzroča neravnovesje hormona in zato rjavi izcedki,... Bi pa na mesto tebe kar upoštevala tudi nasvet Fargi, ki pravi, da počakaj še kakšen teden in ponovi test, ali pa pojdi na krvni test.

Tako kot miška pravi, pa se prava user posted image  začne s krvavitvo in ne z rjavimi izcedki.

Neposredna povezava do sporočila: 3298
19.7.2008 14:44:33   
lučka 25

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

sej ste tole vse prav razumele a ne? me tri gremo jeseni (no avgusta ene že) v postopke in zato sem tak napisala...

Jaz sem zastopila user posted image  (zdaj, ko nisem več blond sem ful pametna user posted image ) in zato še enkrat user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

(odgovor članu Fargi)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
20.7.2008 9:25:39   
lučka 25
Dobro jutro, dober dan!

Kako smo kaj punce? Uživate v vikendu. Jaz tudi. Sem samo malo pokukala, če je kaj novega, pa je vse tako zaspano user posted image .

Jaz zdaj user posted image , greva "mal" s kolesom in upam, da ne bom duše spustila. user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?