neela
|
Grethy - po mojem, čisto laičnem mnenju ti ga osebni zdravnik ne bo predpisal, saj je po specializaciji daleč od ginekologa. Npr. moja osebna zdravnica mi sploh ni znala bolj podrobno opisat postopka histero, pa je mlada, ful zagnana, skratka super osebna splošna zdravnica. Zato tudi mislim, da ti osebni splošni zdravnik ne bo upal napisati - zato pa tud imamo osebne ginekologe. Ta pa že predpiše K. Je pa znova odvisno od ginekologa in od pacientke. Meni ga je npr predpisal ginekolog v neplodnostni ambulanti, ker me je osebna gin. takoj po 1 letu neuspeha poslala v neplodnostno. janaja - iskrene čestitke za ugledan ! Res si dobro načrtovala, čeprav - pošteno bom povedala - gredo meni kar kocine pokonc ob besedah kakšnih RR-jevk češ ''delava že dolgo na ...CELIH 6 mesecev...pa ni uspeha''. Jasno je, da je 1 leto čisto normalna doba pri načrtovanju bebice in spočetja, saj - kot Pušenjak pravi - je to leto neuspeha šele predpogoj, da te začnejo obravnavati v neplodnosti. Res je, vsaka od nas je unikat zase. In res hvala za tvoje vzpodbudne besede...vendar - iskreno povedano - (vsaj meni) bi taka huda načrtovanja prinesla samo še večji neuspeh, ker bi bila pod večjih pritiskom. In tudi to je res, da - ko šteješ svoj neuspeh že v letih - gledaš na taka načrtovanja že s čisto druge perspektive. Vseeno pa ti iz srca želim mirno in novega zdravega sončka v vajinem naročju. lučka - jaz bi dobro plačala, če bi lahko bila zdej kakšen mesec na dopustu, ker je pri nas čista norišnica, ki se bo žal umirila šele v začetku naslednjega leta... ... Kar se pa M tiče - z največjim veseljem ti jo pošljem, še dostavim ti jo osebno na dom, samo da se jo za kakšno leto rešim,.....
< Sporočilo je popravil neela -- 8.8.2008 17:50:29 >
|