lučka 25
|
neela, hvala za posporo. res je zmeraj več možnosti, in to dobrih, da bo z mojo svakinjo in otročkom vse O.K. tudi če se rodi sedaj. Res pa ima svakinja po dobrih 4 letih in šele po drugi uspešni umetni oploditvi, sedaj še take težave čez celo nosečnost. Še najboj pozitiven in motivatorski je pri vsem tem moj brat - res je enkraten. Upam, da boš tudi ti pri naslednjem pregledu, po laparo, lahko dobila napotke za umetno, vsaj, da se postaviš v vrsto, za vsak slučaj. Fargi, res se čudno sliši, ampak tudi jaz ti želim, da bi tvoj kmlau prišla. Pa da bo kmalu spet napočil čas, ko bosta šla v nov IUI postopek. dinasajo, tudi jaz ti dam prav, da je bilo 8 cikusov K čisto dovolj. te tablete res niso tako nedolžne, pa jih nekateri G res predpisujejo brez predhodnih pregledov (vsaj HSG) in spermljanaj z UZ. Jaz pa sem imela popoldan velike prebavne težave. Začelo se je z grozno vrtoglavico in oblivanjem. Sem že mislila, da bom skupaj padla. Potem mi je postalo slabo, ampak sem imela nato "le" drisko. Sprva je bilo še vse v mejah normale, nato pa sem že ven izločala samo še tekočino. sem takoj začela jesti bobi palčke in piti Coca-colo, pa se je potem počasi umirilo. Malo imam sedaj vročino od vsega napora, ampak važno je, da se je sedaj vse uredilo. Od česa vse to, pa res ne vem.
|