|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
17.8.2008 20:10:12   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Sonček85 kaj to berem???

Punčka moja ful stiskam pestke, da je to to!!! Pošiljam ti same  pozitivne misli.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  SE PODPIŠEM! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

še jaz se postavim v vrsto navijačic!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
17.8.2008 20:12:54   
neela
Kje ste klomifenke???? Ne bomo nič čvekale danes??? user posted image ...a čisto nič??

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
17.8.2008 20:14:51   
lučka 25
Jaz sem tu. Samo me že moj kliče, da greva na user posted image , da bodo folikelčki lepo rasli.

Se javim še potem.

Za ostale pa ne vem kje so, v kaetro krtino so se skrile.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
17.8.2008 20:16:42   
neela
...a sedaj pa me boš še ti zapustila lučka??? Ma ne no....user posted image user posted image user posted image ...sicer pa: lahko greš, ampak samo pod enim pogojem. Da se boš s tistim pivom res samo na foliklčke osredotočila....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
17.8.2008 20:19:41   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: neela

...a sedaj pa me boš še ti zapustila lučka??? Ma ne no....user posted image user posted image user posted image ...sicer pa: lahko greš, ampak samo pod enim pogojem. Da se boš s tistim pivom res samo na foliklčke osredotočila....user posted image user posted image user posted image

Obljubim, da bom. Že letim.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
18.8.2008 7:21:04   
Anonimen
Dobro jutro.

Lučka, midve bova pa skupaj držale pesti septembra!! Itak, da bo v sredo UZ veliko boljši. nič skrbet.user posted image

Sonček, držim pesti tudi zate!! Močno upam, da je to to!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes je moj 19 dan. O je bila čez vikend, oz. se mi zdi, da je bila. Ta mesec nisem imela UZ, špikanja je bilo čisto malo, sluzi pa nič kaj.user posted image  Malo rjave, malo bele, ampak nič konkretnega. Tako, da nekako dvomim, da sem sploh imela O. Bomo videli.user posted image

Ne pričakujemo je:

BEBIII: konc avgusta
skuštrana suzi: 2.9.
lučka: začetek septembra

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4131
18.8.2008 7:34:37   
neela
Dobro jutro! Da se še jaz pofočkam...ponedeljkovo zaspano...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
18.8.2008 9:04:24   
Anonimen
res je tak čuden dan. komaj čakam, da grem domov.user posted image

(odgovor članu neela)
  Neposredna povezava do sporočila: 4133
18.8.2008 9:08:19   
miska73
Pri meni pa kar gre tale ponedeljek.
Ponavadi se vlečem kot megla ob ponedeljkih,
no danes sem pa kar polna energije.
Se mi pozna, da sem se v teh 3 dneh do dobra spočila in naspala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
18.8.2008 9:08:39   
lučka 25
Ojla punce!

Skuštrana suzi, ti bodi kar pozitivna. omo že potem 2.9. videli ali je bila tvoja O.  Me navijamo, da je bila in, da bo user posted image user posted image . Bova skupaj trepetali. user posted image

neela, tudi jaz se ne morem sestavit. Pa šele sedaj šibam v službo. Ta teden začenjam šele ob 10h. Pa že zdaj komaj čakam, kdaj grem domov.

miška, živjo. A ti si se naspala te dni. jaz sem pa bolj salbo spala, ker me je spet hrbet zagrabil in se potem po upokojensko premikam in obračam.

< Sporočilo je popravil lučka 25 -- 18.8.2008 9:09:52 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
18.8.2008 9:18:18   
neela
ooo...poglej jih frajle...so vendarle iz luknjic pokukale...user posted image user posted image user posted image ...lučka in suzi, dajmo malo več optimizma - zgledujmo se po miški, ki kar poka od optimizma...user posted image
Tud jaz se še malo 'pumpam' na zagnanosti, ker se moram učit...user posted image ... ampak bo že.

Kje ste pa ostale?? Hitro na raport!!! user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
18.8.2008 9:24:20   
neela
...evo, da si in vam malo polepšam dan s svojim novim avatarjem....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
18.8.2008 9:25:14   
miska73
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image neela, dober avatar.... vidim, da se polniš z optimizmom user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
18.8.2008 9:30:07   
Anonimen
Saj jaz se tolažim, da je O bila, sam sluzi ni bilo. user posted image  kokr bo, pa bo. Ni tako?

Sam, da mine ta ponedeljek, torek, sreda, četrtek in petek.. user posted image    user posted image   user posted image

(odgovor članu miska73)
  Neposredna povezava do sporočila: 4139
18.8.2008 9:51:35   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image neela, dober avatar.... vidim, da se polniš z optimizmom user posted image user posted image user posted image user posted image

ja miška, tako nekako bi jaz zgledala, če bi si zeleno krilce nadela.....user posted image ...uf, še dobro, da zelena barva ni moja barva....user posted image

suzi, kar je bilo je bilo....če sta user posted image , potem je to res vse, kar sta lahko vidva naredila, pa če je O dejansko bila al pa ne...ostalo prepusti materi naravi...

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
18.8.2008 9:53:55   
Anonimen
neela, res je. user posted image

In punce, gre katera še kaj na morje? Midva razmišljava, da bi še šla z kak podaljšan vikend, vendar na žalost ta vikend in naslednji ne moreva.user posted image  Potem je pa itak že september. upam, da bova vseeno šla pa magari samo za par dni. Mam še samo 12 dni dopusta, pa ga moram mal prišparat.user posted image

(odgovor članu neela)
  Neposredna povezava do sporočila: 4141
18.8.2008 10:09:10   
nf
KLEPETULJICE!!!! user posted image  user posted image  user posted image
Čao, kako ste? A niste šle nič na morje??? Midva sva bila spet na lošinju. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Noro dobr sva imela, lepo vreme, ne preveč mrzlo morje, skratka odlično. Ful sva prekolesarila pa raziskovala uvalce....mmmm ko bi vsa še trajal. Danes sem pa čist preveč zmatrana, ker sva se zbujala ob 5ih, da sva prišla v službo še pravočasno. user posted image
Kaj se kaj z vami dogaja? Neelika, M je prišla user posted image  Kaj pa naša Lučka???? Kako kej foliklčki napredujejo? Penca, Miška, Fargi, Skuštranka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
18.8.2008 10:13:38   
Anonimen
nf, pa vaju ni zalilo? Baje je bil en val visok 2m in je bilo vse pod vodo.user posted image

Punce, sedaj sem zasledila na neki drugi temi, da je dabroston treba začet jemat šele po O, ker lahko dabroston prepreči O.. Jaz imam O nekje 18-20 dan, dabroston pa začnem jemat 16. dan. Kaj mislite? Je to res ali ne? user posted image

(odgovor članu nf)
  Neposredna povezava do sporočila: 4143
18.8.2008 10:22:12   
nf
2m val user posted image  user posted image  ne ne ne, pri nama ni bilo niti sapice, kaj šele rušilni valovi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
18.8.2008 10:31:58   
Anonimen
Ja res.. Baje se je na lošinju za nekaj časa dvignila gladina za 2 m.

(odgovor članu nf)
  Neposredna povezava do sporočila: 4145
18.8.2008 10:44:10   
nf
Hudo! To bi bilo pa zabavno videt user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
18.8.2008 11:13:34   
Anonimen
Videt ja.. Samo ne biti udeležen. user posted image

(odgovor članu nf)
  Neposredna povezava do sporočila: 4147
18.8.2008 11:20:35   
nf
Glihkar sem dobila poupdejtano informacijo o valovih. To nej bi bilo v petek in za takrat vam jaz lahko povem, da ni bilo 2m valov. Ajde kakšen meter je bil, ampak verjemte meni, da ni bilo večje panike. Kisle kumarce. user posted image
Sem pa slišala, da je naš asistent na EFju, Hugo, umrl. user posted image  Ti gliseraši bi moral najprej narest IQ test, ne pa da vse te glupe majmune spustijo v vodo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
18.8.2008 13:38:48   
Fargesia
HEJJJ!!! jaz sem priplavala z dopusta!!!! pa sem s sabo prinesla user posted image !!!! ne morem verjetn da sem jo spet ful ful vesela (tako kot po laparo)!!!! samo še dve...

neelika, HUDO DOBER avatar!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

brala vas nisem, ker ste preveč naklofale...sem sam tok preletela da sem vidla če je blo kej zame napisan...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
18.8.2008 13:51:08   
tinč407
pozrdravljene po dolgem času!

tudi jaz se vračam iz dopusta po naši mali sladki Sloveniji. Je res lepa ta naša deželca in premalo se tega zavedamo user posted image

Sonček itak da bo user posted image user posted image   pa ža kdaj sem ti to jaz povedala user posted image  pa nonstop to moram gonit pa gonit... user posted image

Jaz sem mela ta mesec oz. ciklus tako sproščujoč in na izi. Ker mi je itak G rekel da ni foliklov in se nisem obremenjevala z ničemer., Piva sva spila na hektolitre user posted image  bi lahko kronika postala če bi bla še kak teden na dopustu user posted image
Kdo je rekel da po pivu rasejo folikli? user posted image  bi me morali zdaj res raznesti user posted image

Vidim da ste se v teh dneh načvekale in da ste vse vredu in vam nič ne manjka. Prav je tako user posted image user posted image user posted image user posted image
Uživajte user posted image user posted image user posted image user posted image

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Pranje ritke.
пеперутка16

Ali vaš mož preoblači otroka, mislim pranje ritke in menjavanje plenic?