|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
31.1.2008 11:26:24   
pike
user posted image user posted image user posted image Hvala nf. Pol lahko pričakujemo kar veliko srečk nosečk v marcu.user posted image   Lepo se imej in pozdrav.user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 151
   RE: Klomifenke 2008
31.1.2008 11:26:55   
stunfek
Lep pozdrav punce!
No, bila na pregledu. Moj G je najprej rekel..."o, super" sem mislila da leti na folikle, pa je letelo na odebeljeno sluznico, ki je menda lepo pripravljena na karkoli že :) in dodal, da je zadebeljena sluznica prvi znak, da je jajčnik lepo odreagiral. Potem na desni strani ni našel nič (oziroma nekaj drobiža, kot se je izrazil), na levi pa 1 folikel velik 17,6 mm. Rekel je, da bo ovulacija v soboto.

Jaz sem bila malo razočarana. Sem mislila, da bo kaj več user posted image . Naj vas spomnim, da sem si sama dvignila dozo klomifena iz ene tabletke na eno in pol, pa izgleda ni prav nič zaleglo. Vseeno mi ni žal, da sem malo eksperimentirala.

Zaželel mi je srečo in dodal, da se v primeru neuspeha zopet vrnem 13. dan ciklusa in jemljem po 1 tabletko klomifena. V soboto bo torej akcija. No, jaz mislim, da bo že jutri...za vsak slučaj. user posted image  Ta mesec sva ubrala drugo taktiko. In sicer sva ponavadi začela z akcijo takoj po M in kar vsak dan ampak nama je do pravih dni ponavadi že zmanjkalo inercije user posted image  in sva popustila ravno takrat, ko bi bilo najbolj treba. Ta mesec pa nisva še nič in se bova entuzijastično vrgla na stvar jutri in v soboto in dokler naju bo držalo.

Drugo še boljša novica je, da je ta mala boljša. Izvedela sem tudi, da jih v vrtcu od skupno 24 otrok zaradi boleznimanjka 16!!! Jih je pošteno pokosilo!

Ok, pupe. Saj ne vem, ali sem zadovoljna ali ne...mah, sem. Kaj pa čem drugega. Me je tako žokal s tistim vaginalnim uz-jem, da sem kar malo zakrvavela...ali pa je od tega, ker je sluznica tako bogato pripravljena na vgnezditev.

Dejmo folikelček, pridno rasti in počakaj na plavalčka potem pa pridno se zasidrat v steno maternice in zrast v zdravega user posted image . Skrajni čas je.

_____________________________

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 152
   RE: Klomifenke 2008
31.1.2008 11:43:01   
janney
Štunfek to je superca user posted image user posted image user posted image , res da je samo eden ampak imaš vse pogoje izpolnjene tako, da kar v akcijo in upajmo da pride oktobrček! user posted image user posted image user posted image

Joj jaz sem pa zdaj tok napeta kaj bo 3.2.2008, včeraj sem lahko malo pozabila zaradi izpita, danes je pa že hudič sem kar nekaj slabe volje pa kar nekaj v depri user posted image user posted image user posted image

MP30 jaz delam Upravo in upam da končam letos  da grem na ekonomijo delat magisterij po bolonjskem

nf superca si, se ti nekako oddolžimo

janney

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 153
   RE: Klomifenke 2008
31.1.2008 11:52:01   
pandka
Pozdravljene punce.

Nf hvala za kovančke, vrnemo na kavi.user posted image  Štunfek, upam, da se fajn zarije in zraste v zdravega user posted image . Držim pesti tud za vse ostale, da ne pride user posted image . Jaz jutri začnem z drugim ciklusom K, po eno od 5-9 dneva. Bom pa tokrat brez UZ, tko, da ne bom nč vedela kaj se dogaja.user posted image  Upamo na najboljše.user posted image

Lep pozdrav vsem.

(odgovor članu janney)
Neposredna povezava do sporočila: 154
   RE: Klomifenke 2008
31.1.2008 12:01:07   
nf
Stunfek user posted image  user posted image  user posted image  Super in kr v akcijo, nic cakat! user posted image  Kolk se jih je do zdej nabralo a? Bogi foliklcek tako nevedno cepi tam in caka, sploh ne ve, kaj ga caka user posted image
Janney, kaj pa pri tebi? Kaka je situacija?? Še 2 dni!!!

(odgovor članu pandka)
Neposredna povezava do sporočila: 155
   RE: Klomifenke 2008
31.1.2008 12:02:44   
nf
Aja Pandka, ni panike. Lahko mi vrnete v materilnih dobrinah. Recmo če bo katera dobila preveč user posted image  iz mojga žaklja kovančkov, lahko eno ali dve prispeva meni user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 156
   RE: Klomifenke 2008
31.1.2008 14:35:02   
janney
nf situacija napeta od pričakovanja- drugače mi pa zdravje malo peša kar sem že napisala na prejšnih postih

Nič ni drugače kot prejšne cikluse tako da bo resnično povedala zamuda in pa nato testek

kakšna situacij pri tebi? 

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 157
   RE: Klomifenke 2008
31.1.2008 15:08:03   
nf
Jaja si napisala nekaj o driski. Se boš vsaj prisiljena zadržat sladkarij, kar je pa samo pozitivno! user posted image  Ej pri meni je vse identično, kot je ponavadi. Mislim, trenutno sploh ni nekih znakov, razen joške me vedno bolj bolijo, ampak to me itak zmeri. Bomo vidl, upam da je ne bo user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu janney)
Neposredna povezava do sporočila: 158
   RE: Klomifenke 2008
31.1.2008 15:23:48   
andre3a
Stunfek od jutri v akcijo in na polno da februarja zagledašuser posted image user posted image .Vso srečouser posted image user posted image user posted image ,za druge pa tudi.Mi smo včeraj že šli v akcijo in zdaj vsak dan,da vidim kaj bo pol.

_____________________________

ANDREJA

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 159
   RE: Klomifenke 2008
31.1.2008 16:07:05   
PENCA
Ojla punce!
Hvala vsem za odgovore. Ginekologu bom povedala šele ko bom šla na UZ naslednji ciklus. Do takrat pa je še zeelloooo daleč. Upam, da še katera ve kako je s prekislo sluznico in plavalčki, ki ne preživijo. Prosim. A me lahko še katera kaj potolaži? Čist sm v depri, pa še internet mi spet ni delal, tako da vas nism mogla brati. Sm bla čist sama s svojimi skrbmi.user posted image
Nf hvala, da boš ponesla tudi naše želje v sam Rim. Mogoče nam samo še to manjka do zmage. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lepo se imejta in uživajta!
Neela, a je tebi G rekel, da bi imela kakšne preiskave za sluznico? Al mu tudi še nisi rekla? Jaz čakam, da bom šla na UZ. Ne morem to po tel. Drugač si pa po eni strani želim, da bi blo to, pa da pol vsaj vem pri čem sem. Pa da se začne dogajat. Ena znanka mi je rekla, da je dobila ene vaginete za ta problem. Samo ona je šla pol na umetno, ker je mela že dober emšo. Aja, predtem je pa v 2. mesecu splavila. Tko, da tud to ni preveč huda ovira, vsaj upam. Se pa strinjam, da ko se vse poklapa, pa tud to pride.
Hvala za odgovore tudi vam Štunfek, Andre3a,Janney... Navijam za vse, za vse ki ste včlanjeneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .user posted image user posted image user posted image user posted image pa še za srečo, za vsak slučaj, čeprav mislim, da bodo kovančki od Nf čist zadost. Držim pesti!

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 160
   RE: Klomifenke 2008
31.1.2008 16:24:34   
neela
evo mene, evooo....sedaj lahko držim samo popoldansko izmeno, ker v službi nimam časa za na net...

PENCA - mah ne, jaz še ne vem črno na belem, kako je z mojo sluznico - samo sumim, da je kaj takega, ker čisto vse preiskave in posege, ki sem jih imela do sedaj so bili bp, ciklusi s K so se mi končno uredili, spermiogram (2x) dober...res ne vem, kaj bi še lahko bilo?!?!?!? Me pa ful zanima, kaj bodo tebi rekli, tako da nas kar pridno obveščaj!

janney - jaz sem v lanskem letu iz togote, ker nama ne rata user posted image  in iz ideje, da bom mogoče manj mislila na to, da ne rata, že vpisala magisterij na EF po bolonjskem sistemu. Ko se nam boš pridružila ti lahko posodim knjige..user posted image ...naj še dodam, da zaradi študija nič manj ne tuhtam o user posted image ...user posted image

Stunfek - akcijaaaaa.....user posted image user posted image user posted image

Za katero sedaj prvo navijamo za user posted image ? po Mašinem seznamu (by the way: kod pa hodi Maša?!?!?) sta prve za testiranje na vrsti waiting in ti janney, a? No, dajmo punce!!!

(odgovor članu PENCA)
Neposredna povezava do sporočila: 161
   RE: Klomifenke 2008
31.1.2008 18:11:01   
stunfek
ej Penca to s sluznico pa se mi zdi, da ni tako hudo kot ti pravis. plavalcki namrec v nekaj sekundah smuknejo v popolnoma drugacno okolje. kislost noznice slej ko prej vse plavalcke pokonca pri vsaki. tisti ki skozi maternicni vrat smuknejo kamor je treba pa so v okolju, ki jim je prijazno. po mojem je s tabo vse v redu samo vidva sta gledala tiste ta "skisane" user posted image .
ne se tolk obremenjevat s to kislostjo. to je ze mati narava ustimala, da dela kot je treba. vsekako r pa se o tem pogovori s svojim G ali pa morda kar pisi pusenjaku na med over net forumu.


_____________________________

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 162
   RE: Klomifenke 2008
31.1.2008 18:12:49   
stunfek
ej neela kako je s tem magisterijem po bolonjcu? jaz sem dostudirala ekonomijo (univerzitetni program) ce bi sla zdaj rada delat magisterij iz npr psihologije...je kaj drugace kot prej?

_____________________________

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 163
   RE: Klomifenke 2008
31.1.2008 19:06:43   
bozza
Po dolgem času se še jaz javljam. Danes sem bila spet na UZ, 15. dan cikla (11. dan K), na levem jajčniku lepi folikli, na desnem malo manj. Danes meri 18 mm največji. Približno enako, kot je meril folikel, ko sva naredila prvega otročka. Upam, da je to dober znak. Pušenjak mi je enkrat rekel, da je 14 mm dobra možnost, da folikel dozori in pride do ovulacije. Sem mu kar verjela in uspelo je.

Imava pa hudo nadlogo, saj sva staknila glivice in to kar hude. A mislite, da vseeno lahko uporabljam vagisan? Samo s canestenom ne vem, če bo šlo. Ampak vagisan zna pa peči, a ne?
No, v torek bom šla še enkrat na UZ, da vidimo, kaj bo dozorelo. Drug teden bomo torej user posted image še intenzivneje.

Lepe pustne in snežene dneve vam želim. Se javim, ko bo kaj novega. Do takrat pa držim pesti za vas, borke moje!

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 164
   RE: Klomifenke 2008
31.1.2008 19:11:46   
Fargesia
Neela, Maša vas redno (no kakor ima pač čas) bere...noro mamao trenutno v službi, od konferenc, do učiteljskega zbora....tak da ful zmatrana domov pridem. večraj sta moj nečak in nečakinja domov iz porodnišnice prišla, tak da še dol pomagam kolikor lahko...naj mi katera malo pomaga pri seznamčku, da se ne bo izgubil...

_____________________________

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 165
   RE: Klomifenke 2008
31.1.2008 19:32:18   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: maša82

večraj sta moj nečak in nečakinja domov iz porodnišnice prišla, tak da še dol pomagam kolikor lahko...naj mi katera malo pomaga pri seznamčku, da se ne bo izgubil...


Mašika - seveda ti bomo pomagale pri seznamu! user posted image  Kaj ti pa si se odločila že trenirat pri previjanju otročkov??? user posted image  Pridna pridna!!

Stunfek - po mojem mnenju se bolonjca splača delat, če imaš narejeno VSŠ, če pa imaš UNI pa vprašanje, ker v bistvu kaj dosti višje izobrazbe nimaš - znanstveni mag. pa je itak sama teorija...user posted image ...meni je ta, ki sem vpisala kul, ker je čisto v mojem 'fohu', poleg tega pa si obetam, da mi bodo v službi povrnili stroške študija, ki pa tud niso tako nizki...user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 166
   RE: Klomifenke 2008
31.1.2008 19:58:27   
Fargesia
joj, previjam ju še ne, sem pa danes nečaka nahranila!

_____________________________

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 167
   RE: Klomifenke 2008
31.1.2008 20:28:47   
Petra1111
ja punce, kakšne raglje ste. samo en dan me ni in je že naslednja stran... Ne, saj to mi je  super, ker se res veselim, da preberem kaj se vam dogaja.
pri meni nič novega. Čakam na user posted image , da gremo v nov krog. Joj, kako se mi že vleče. Mam tak občutek, kot da mi samo tisti dnevi, ko naj vi bila O šibajo.

nf- še zame en kovanček za srečo.
maša- pridna, ti kar vadi previjanje, sda ne boš potem imela toliko dela
štunfek- akciiijaaaaaa
janney- še malo, držimo pesti
bozza- 18 mm , ma saj to je super

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 168
   RE: Klomifenke 2008
31.1.2008 21:28:56   
PENCA
Ojla
Zdej sem pa kar potolažena, ker si mi tako lepo napisala, Štunfek. Verjetno bi jaz isto odgovorila kot ti, če bi katera druga spraševala. Saj je čisto logično. Pomoje je sluznica bolj kisla zato, da na cilj pride res najboljši plavalček. Ko si me spomnila na to, se mi je posvetilo. Res pa je, da ko se govori o kom drugem lažje razmišljaš, ko gre pa zate pa zmrzneš. No pa sem malo zafilozofirala. Imaš prav Štunfek, se sploh ni za sekirat.
Neela tudi tebi hvala za odgovor. Čeprav me je Štunfek čist potolažla, da je to normalno stanje, bom vseen omenila drug mesec mojemu G. Potem pa poročam.
Zdej pa čakam kaj bo čez en teden. user posted image ali user posted image .

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 169
   RE: Klomifenke 2008
31.1.2008 21:44:16   
trinity22
hojla, navijam za vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za črticeuser posted image , za folikle, za dojenčke, za nove boje in da naslednjič pa BOuser posted image user posted image user posted image user posted image

nf tudi zame vrži en novčič v fontano .... sem bila čez novo leto v Rimu, ampak je bila taka gužva(noro), da sploh nisem prišla do fontane in si nisem mogla ni zaželet user posted image

(odgovor članu PENCA)
Neposredna povezava do sporočila: 170
   RE: Klomifenke 2008
31.1.2008 21:45:16   
trinity22
aja, maša ti si tud učiteljica???  kaj pa učiš oziroma kje v srednji al osnovni šoli?

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 171
   RE: Klomifenke 2008
1.2.2008 8:20:36   
janney
dobro jutro!

joj punce jaz imam grozne bolečine trebuha (celega-zgoraj spodaj)-počutim se obupno- no še dobro da je petek

Neela in kakšen je ta študij, zanimiv?

še dva dni.........

lp

janney




(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 172
   RE: Klomifenke 2008
1.2.2008 9:07:46   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

aja, maša ti si tud učiteljica???  kaj pa učiš oziroma kje v srednji al osnovni šoli?


OŠ, razredni pouk

a ti tud, al kaj?

Janney, naj bo to dober znak!!!


_____________________________

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 173
   RE: Klomifenke 2008
1.2.2008 10:48:05   
stunfek
dober dan punce :)

mi smo danes zjuraj fejst potegnil, no vsaj jaz in moja hci, saj je ponoci kasljala kot za stavo. Ob 3:30 zjutraj se je koncno pomirilo in sva zaspale.
meni je nenavadno, ker imam ta ciklus precej visoko temperaturo. danes zjutraj je ze taka kot ponavadi krepko po ovulaciji. bom kar zaupalla meritvam folikla in predvidevala da bo O v soboto. Sicer pa sva ze pridna in tudi ce se je po kaksnem cudezu O zgodila po poregledu imamo stvari pod kontrolo user posted image .
janney upam, da so bolecine pod kontrolo in seveda vsekakor napovedujejo kaj fajnega :)
penca - me veseli, da si malo pomirjena.
trinity nic hudega ce nisi mogla do fontane - bo zdaj nf za vse nas prosila - ze zbira centke, a ne nf? user posted image
petra, se strinjam, da se takrat cas najbolj vlece, ko cakas...sploh ce ves, da najbrz nic ne bo - ko bi te vsaj presenetilo :) in so folikli recimo ze popokali pred pregledom. ce foliklov ni bilo racunaj na zamudo M. vsaj pri meni je bilo tako. mi je 6 dni zamujala.
bozza, a potem si imela vec foliklov? a tudi vecjih? na kaksni dozi klomifena si?

no, se beremo punce. pa seveda srecno - jaz imam akcijo pod kontrolo user posted image user posted image user posted image



_____________________________

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 174
   RE: Klomifenke 2008
1.2.2008 11:06:43   
Petra1111
štunfek- ravno prej sem razmišljala, da te sedaj verjetno ne bo toliko na RR, ker imaš toliko dela user posted image Vidim, da imaš vse pod kontrolo. Upajmo na dober rezultat.
Da bi me folikli presenetli, bi bil prav čudež. Apak iz tvojih ust v ......   A potem praviš, da ti je zamujala M? Ja, sej možno, da je nekaj na tem. Amapk potem bom pa še dalj časa čakala.
Punce, če ne bo ta  mesec, bo pa nasledji, ker bo nf vrgla za vse na kovance in potem bo pravi baby boomuser posted image




(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?