neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lu33 Tdi jaz sem pri dr. Rešu dobila Klomifen za jest, pa se mi čudno zdi, da mi ni predlagal naj najprej naredim HSG. Ne vem, nisem strokovnjak - niti pribljižno, vendar bi se mi zdela ta preiskava pred jemanjem K logična. Naj povem, da še nisem bila nikoli noseča, brez zaščite pa sva že tri leta. Spemiogram je OK. Kakšno "pot" zdravljenja, pa so ubrali vaši ginekologi? Sicer sploh ne dvomim v Reša, vendar sem ravno zadnjič pri Pušenjaku na med.over.net brala, da prav zato, ker K le ni tako nedolžna zadeva, je zelo pametno prej delat vsaj hsg, ker če maš neprehodne jajčnike - po mojem mnenju - prav nič ne nuca hormonsko vzpodbujanje O, sploh zaradi nevarnosti za ciste. Kot sem že rekla - doktorji že vejo, kaj delajo - no, vsaj MORALI bi vedeti, kaj delajo. Jaz vsakič, ko pridem k pregledu vedno več vprašanj imam... ...ena kolegica pravi, da tako smo pač ekonomisti - vedno hodimo okol z listkom vprašanj... ...zadnjekrat, ko sem bila v neplodnostni sem tudi G povedala za dvom, zakaj mi je bilo sploh treba na histero, če sploh prej nikoli še nisem zanosila?!?!? Pa je bil kar tiho... Stunfek - jaz se že vpišem na listo klomifenskih udeleženk za srečanje!! Za take hece sem takoj - kjerkoli bo že lokacija, saj sem itak skoz kot konjska figa....skoz na cesti... ...itak pa se bomo morale srečati, da nf vrnemo dolg od Fontane di Trevi, ki nam bo vsem prinesla janney - kdaj delaš test??? 3.2.? meni je študij mega - ker sem na smeri, v kateri tudi delam, tak da prav uživam, sploh v strokovnih predmetih (ne maram čiste teoretične ekonomije )
|