Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Sej sedaj se sploh ne sekiram. Ampak res sem vedno bila 100%, da takoj, k bom začela s K, da bom vidla
. In zato sem tud tok časa odlašala - najprej sem bila nekje zaposlena za določen čas, potem sem službo zamenjala, kjer sem takoj dobila za nedoločen čas. Tu sem sedaj 6 mesecev in se mi pač zdi nekako nefer do njih, da bi bila takoj
. Zato sem tud prvi mesec jemala K samo zato, da bi videla če sploh reagiram, nisva pa imela namena delati na
. Ampak ok.. Potem je blo malo drugače.
po pasje, ker je maternico ravno kontra obrnjena). Tako mi je razložil G. Itak najprej nisem vedla al se heca al kaj, sam pol sem vidla da misli resno.
Mi je pa svetoval, naj probam po odnosu slabo urco ležat na hrbtu z blazinco pod ritjo.
Zakaj pa vidva že počasi ne pričneta z umetno? Meni je Reš rekel, da če v roku pol leta recmo ne bo še nič (skupaj 2 leti), gremo na umetno.
in grem v 6. krog K. Poleg tega sem pa še full virozna. V 7. krog pa ne bom šla s K, čeprav mi ga je predpisal. Pomoje je 6 mesecev kemije zaenkrat dovolj. V juniju imava z dragim dopust in sploh ne bom razmišljala o tem. Čeprav ne greva na morje, bova mela pa več časa za
. Vsepovsod je polno nosečk in ni hudič, da nebi bile tudi me kmalu med njimi! Optimizem velja, kajne?