*Mojca*
|
Jutro bejbe! Šele zdaj sem ustala, po 12 urah spanja spet. Sem mislila, da si bom kaj spočila med prazniki, ampak ne...še bolj sem zmatrana. Včeraj sva cel dan montirala hodnik in regal v spalnici. Zdaj je pa končno konec, hvala bogu. Sem že z živci in denarjem na dnu. Novo stanovanje je dejansko vreča brez dna, ampak hvala bogu smo zdaj končali....vsaj upam Kar se tiče mojega počutje je kar ok, včeraj me je cel dan pekla zgaga, verjetno zaradi tone kinder čokolade, ki sem jo pojedla (če pa sva dobila vsak po 2 taveliki kinder jajci ), križ me boli za znoret (spet verjetno zaradi vseh mojih gradbenih podvigov), pa pod desnim rebrnim lokom me tišči, verjetno je tam naš baby. Aja, pa joške so mi tako zrasle, da mi noben modrc ni več prav . Pa zdi se mi da imam bolj obilen izcedek, taka varianta belega toka. Še katera podobne težave? Imam pa eno vprašanje. Trenutno imam še vedno stalo prebvališče v NG, razmišljam pa da bi se dala v LJ, ker bom itak ostala tukaj. Naša občina ti ob rojstvu otroka baje podari ene 350eur. Zanima me, če katera ve kako je s tem v LJ, ker če ne dajo nič ali pa bistveno manj, potem bom počakala še 3 mesece nya, glede otrdevanja pa nimam pojma...žal. Na maternski so nekaj govorili o nosečniških popadkih. Vse kar se spomnim je to, da moraš takrat fajn globoko dihat pa mine. Naj pa ne bi bilo nevarno. Nič, toliko za enkrat. Zdaj pa skočim pod blok na tržnico po čebulo. Danes bodo gratinirane zelenjavne tortilje...njamiiiii Lep dan vsem, pa se slišimo kasneje.