mergetka
|
Ojla, moje drage ! Pa smo dogurale do marca. Pri nas bo danes akcija, bomo bojlarje spucali, pa po jogi gremo in bomo najbrž že čist pripravili posteljico. A ste jo ve tudi tak zgodi? Rok mam na koncu in ne vem, če se mi ne bo pol preveč prah gor nabiral. Sam rada bi jo videla čist zrihtano. IZVIRNO SPOROČILO: san joj, marita, men gre to tolk na jetra . mene že ene tri tedne morijo, če sem že, matr sm jezna . pa vsak dan v vrtcu mame, joj, a še nisi šla rodit... ja, pa sej mam še tri tedne pišuka. pa vsak dan sms, če sem še v enem al že v dveh kosih. sej vem, da je to en krasen dogodek, ampak mene to začne pol morit, sploh pa če bom šla čez rok, me pol to prav psihično ubija. no, zdej je prec lažji, k sm se skašljala San, zdaj sem se spomnila na Jagogo, ko je mala en dober nasvet za take tečke: rečeš jim nekaj v tej smeri, da bodo itak zvedeli, ko bo čas za telegram in darila . Ok, držte se, sploh tiste, ki boste čutile kako špikanje doli v lulici (moj je to videl, da je ena napisala in od takrat me vsak dan vpraša, če me me že....