Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
moj otročič bo nosil nekaj pajackov in majčk še od lastne mamice
. Saj veste, Goreeeenjska, čez 7-50 let vse prav pride 
in lepo, da si se oglasila.
zunaj (glede tega), vendar potem bodo pa druge stvari o katerih bomo razmišljale in čvekale na zakladih marčevk.
- res je, ni na črko I
. ostale mere vidm, da že imate. no glava je bila pa 36,5 cm velika, me je mal namtral, ampak v 3 popadkih mi je uspelo. BABCI LILI GRE NESKONČNA ZAHVALA, KER JE POROD SPELJALA TAKO KOT SE ŠIKA. sicer sem dobila 3 šivčke, ki me danes pošteno pečejo in ne morem sedet in tole tipkam v stoje, ampak bo. mali me je tud namatral z dojenjem, ker prvič ni bilo takoj mleka in je cele dneve skoz vlekel. no, včeraj je mleko prišlo in sedaj mi bo prsi razneslo
...jaz močno upam, da ga ne bova orng naj
pri porodu
. Zdej pa res ne morem več spati. Nevem kaj je to. Zdele sem čist povožena. Sem se odločila, da vstanem z mojim in si skuham mleko. Moj je šel v službo, mleko že skoraj spito, jaz še tole dokončam in grem probat nazaj zaspat. Upam, da mi bo ratalo. Sem si za vsak slučaj naštimala budilko ob 8:10, ker imam G ob 9 uri. Jaz MOČNO UPAM, da me bo poslala v P (pomoje da bo rekla ja gospa, vi ste pa še čist zaprta, pa nobenih popadkov še ni zaznati, pridte se v petek še enkrat pokazat).
za srečo.
"kar ven padel"!
ti pošiljam, da spanec nadomestiš kar čez dan!!