Marusah
|
Najprej čestitke vsem novim mamicam!!! Da še jaz napišem mojo porodno zgodbo: Začelo se je pred spanjem…ravno sem se usedla na posteljo, da bom šla spat, ko je bilo na enkrat vse mokro okoli mene. Pokličem možeka, ki je še pred TV kavč peglal, da pa zdej pa morma it. Polna pričakovanja, veselja, da se je začelo in seveda ob enem tudi srtraha….Ob polnoči sem bila sprejeta v porodno sobo, kjer se je začelo čakanje. Ker svojih popadkov nisem imela so mi ob pol petih zjutraj dali umetne. S prva so bili k močni in intenzivni, a odpirala sem se bolj počasi. Na žalost nisem bila ena izmed tistih srečk, ki so imele hiter porod. Pri meni se je kr vleklo in sem se pošteno namatrala, da smo ob 14.20 uri Lovrota spravili na svet. A vse bolečine so v trenutku pozabljene, ko zagledaš malo štručko na svojih prsih...Še posebno se je namatral ati, kateremu bom vedno hvaležna, da je bil ob meni in me spodbujal. Ne vem, kaj bi brez njega. Tudi sam je rekel, da tako težkega dela še nikoli ni imel. Rodila sem v Mariborski porodnišnici in moram pohvalit vse osebje, še posebno babico, ki mi je zelo pomagala. Res ni lepšega občutka kot stisniti svojega otročka k sebi in za to bi šla brez problema še enkrat rodit. Lepo čvekite še naprej, jaz se bom potrudla, da se čim večkrat oglasim. Ko bom uspela, pa bom še slikice prilimala v album.