dolenjka
|
Dan Evo, pa sem nazaj Sem vam rekla da ne bom notr ostala, ker nisem do konca zlikala cot Je bla pa kar gužva in sva 2 uri čakala, pa še 1 je rodila vmes No, moj CTG je že "boljši", popadki so malo močnejši, sam nič konkretnega. Pol pa moj smeško ginko pogleda in pravi, da me je moj premal po luknjah z avtom vozil Vaginalno me ni pregledal. Stanje je tako: v četrtek spet ponovimo vajo, spet tešča in med 7 in 8 zjutraj in če se bom kaj odprla, pravi G da bomo šli kar v akcijo Jaz pa kar ne vem, če ne bi še mal počakal Kaj mi pa je??? Sej se veselim , sam ne vem če bi forsiral če še ne bo rok? No ja, en dan prej bi to bilo, sam vseen Mah, sej verjetn me bo fajn pregledal prej, pa UZ naredil, pa se potem odločil, pa itak je še od CTGja odvisn... bomo videli Bamby, vseeno hvala za tamalo odpustnico, sam jaz je še nočem Žogimarogi za !!! Anandrej hvala za izčrpno poročilo in veliko lepih trenutkov z malčkom v domačem okolju Kje pa je naša Katka? Sem ji pozabila napisat odpustnico (al pa ne, se ne spomnim)! A to pomeni, da je končno šla v Rim?? NO vseeno jo dolgujem: Katka37, svečano ti izdajam odpustnico in da bi čim prej zibala Pinči, a ti si tut še doma? Danes je pa res dan za ležat, sam vseen moram pa še speglat Zdaj grem najprej najnujnejše popeglat in to je kavč (sem vstala 5.45 ), pol se vam pa mal pridružim preden še ta vročo peglo zalavfam