glugluglu
|
24julij, ja res dobro, da si sama rekla za MV, tam kjer so nas pa G poslali je bilo pa ok. Pa nisem si mislila, da, če imaš prekratkega, da te kar takoj v bolnici obdržijo. Mene bi pobral, če bi mi to rekli pred enim tednom ko sem šla na merjenje dolžine MV. Sej sploh nisem bila pripravljena, da je možnost, da bi notri ostala, če bi bil prekratek. Tako, da si lahko nekako predstavljam kako si se takrat počutila. Sedaj pa le pridno počivaj in ti želim, da bo vse ok. Poznam jih kar nekaj, ki se jim je to ali podobno zgodilo in so dočakale 9 m., ali pa na koncu bile še celo čez rok. Držita se! No midva se še vedno odločava glede tal, ampak ste se kar veliko razpisale, tako, da bo lažje. V kuhinjo z jedilnico pa sva sicer že dala ploščice in ker je talno gretje po tleh sva mogla dati drugačno lepilo kot v kurilnici, ali kleti, kjer so ploščice in ni talnega gretja. Tako, da najbrž velja enako glede lepila tudi pri ostalih tleh. V sedanjem - kmalu bivšem stanovanju imamo lamelni parket, ki se po osmih letih edino v kuhinji ni obnesel, zato sva sedaj v kuhinjo dala ploščice. Ploščice so pa ene take, da zgledajo kot bi bile lesene. Mislim, da sploh ne bo tistega mrzlega občutka. Dnevna soba pa je pri nas tudi nad garažo, ampak sva za to še posebej dodatno strop v garaži izolirala.
|