Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, pomaga pa mamici, ga je vredno vzeti! Ker ce se matramo, naredimo vec skode kot koristi, ane?
torej nas bo 28
tak tečn, da je kr hudo - je mel nočno pa neki računalnik rihta pa mu že cel dan ne gre skup! sm mu rekla da si ne predstavlam, kako bio blo da bi bil noseč!! po mojem bi mu
Danes ga je pa dragi uspel usposobit. Smilite se mi s to zgago, ker jaz sploh ne vem, kako je to, če te peče, mene ni še enkrat v življenju - moram trikrat potrkat. Pa res škoda, ob kaki uri se dobite na Trojanah - bi prišla zraven čvekat, pa delam do 15:30 v Celju
...Drugič...
zate, da se pomiriš. Kolikor mi je znano je UZ narejen tako, da se glasovi odbijajo in dajejo sliko (kot sonar na ladji ali radar) in naj ne bi bili nevarni. Pusti jo coprnico - pri eni uhi not, pri drugi ven. Če bi bilo to nevarno se ne bi delalo v taki meri.
Še dobro, da sem mu še v trgovini povedala, da nima šans, da si ga prilasti. Res je super in spet končno spim tako kot treba.