karamela6
|
Ojoj, same Lare! Kaj naj naredim? Tako dolgo sva iskala eno ime, ki nama je obema všeč, zdaj pa že malo morje Lar. Ne vem zakaj me to tako moti? Pismu rosnu! Nimam energije spet začet jovo na novo s temi imeni. Lara mi je tako cortik ! ilatic, ne ga bixat z dietami zdej! Boš pol hujšala. Sicer pa gre teb itak takoj vse dol, tko da sploh ne vem, kaj paničariš. Pa še to, ko smo ble v Btc-ju skup, si bla glih taprava, tko da zarad mene si od takrat višek kilogramov štej. Prej si bla itak sama kost in koža! Zdej maš vsaj kej za prijet! Sem prepričana, da je tvoj dragi navdušen nad ženskimi oblinami! Tko da, pamet v roke, jasno?!? (matr sm jo napizdla ) lex, ti si res bejba, da se reče. Ma jst ne vstanem tko zgodi, pa če bomba name pade! Res pa je, da moraš izkoristit čas, ko maš mir in to je pri dveh otročkih res samo ob takih nemogočih urah, kot jih omenjaš. Jaoo, res bom držala pesti jutri! Kr cel dan, če treba! nč, se beremo ... grem si nadit sok, pa psa vn pelat ... pol pa še ne vem. Mal pospravt, mal za knjige, pa bo!
|