|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: menstruacija in lunarni ciklus 7.2.2008 14:01:18
|
|
|
|
mimikimi
|
a imaš vedno na enako št. dni (npr. na 28 dni)?
|
|
|
RE: menstruacija in lunarni ciklus 7.2.2008 14:05:09
|
|
|
|
metuLJchy
|
na 30 dni zadnje 3 mesece, prej sem pa imela 1 leto zaradi hormonskih težav cikluse od 21 - 90 dni...k sreči se je to uredilo pol leta nazaj, prva 2 ciklusa po "zbrki" sta bila dolga 32 dni, nato zadnji 3 na 30..
|
|
|
|
|
RE: menstruacija in lunarni ciklus 7.2.2008 14:08:27
|
|
|
|
mimikimi
|
Superca za tebe , jaz nimam take sreče, da bi bla tk točna.
|
|
|
RE: menstruacija in lunarni ciklus 7.2.2008 17:23:08
|
|
|
|
YULIAH
|
Hej Metuljchy! Tudi jaz imam zadnje tri mesece zelo urejen ciklus, prej pa nikoli, razen ko sem KT jemala. Je pa res da so mi pred 3 meseci odstranili pregrado, pa od takrat jemljem tudi bromergon zaradi povišanega prolaktina. Da vsaj veš kdaj bo ta prišla. Kako kaj drugače?
|
|
|
|
|
RE: menstruacija in lunarni ciklus 7.2.2008 17:32:15
|
|
|
|
metuLJchy
|
yuliah danes sem prav pomladno - tisti dan, ko se mi zazdi da pomlad ni več daleč . To je zame en najlepših dni v letu, ko pomlad vsaj od daleč zadiši, daje vedeti da ni več daleč. Yupiii!!!! Sem ti tudi zs poslala prej
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiMotnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Matevž, Jaka ali Aljaž?mel79Matevž (
23%)

Jaka (
37%)

Aljaž (
40%)
Število vseh glasov: 341Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!