|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007 - 5.del
18.3.2008 10:05:41   
madejka
Ulla  ja saj smo misli, da bi ga najprej na tako meso navadli (bolj poceni, vedno doma), ampak zdaj ko že je pišeka pa purana, bi mu blo to meso malo pregrenkouser posted image user posted image user posted image

Anja7 kolk zobkov mate zdaj??? Huh, se vam je pa nagrmadilo vse naenkrat user posted image Evo user posted image user posted image zate in za Tilna!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
18.3.2008 10:06:48   
madejka
Nusika priduži se!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
18.3.2008 10:24:43   
anja7
Medejka - 6 zobkov mamo že zuni, spodnje dvojke ma pa že čist otečene; pa hvala za pikepoke
peto bolezen sva pa zgleda na plavanju staknla, ker je že takoj v sredo zvečer dobil vročino, pa jo je mel do sobote, pol pa v nedeljo ponoči pikice. Ma pa tud od kolegice fantek peto bolezen, k skup hodmo na plavanje. Pa čist iste simptome, pa iste dni,..  Sicer danes ma že manj pikic, ampak jih ma še zmer ful. Zdele čakam, da dež neha, da greva lahko pol mal ven, k se mi bo drgač mal zmešal, k skoz tul.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
18.3.2008 10:31:13   
madejka
Anja bom vpisala v seznam.
A je sitn tud kaj bolj, ko ma tole 5 bolezen? KEr hudo se ne sliši, samo če ti pa 3 dni sitnari, pa ziher ni fajnuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
18.3.2008 10:40:17   
anja7
Medejka - ja, se mi zdi da je zdele še bl sitn, kot prej. Sam ne morm rečt al je zarad bolezni, al zarad zobkov.Sem pa včer dobila homeopatske granule, k naj bi pospešle izrast zobkov, pa delujejo protibolečinsko. Sem mu do zdaj dala tri doze. Pravjo, da naj bi po nekaj dozah pomagal. Bom vidla, pa vam sporočim če to deluje.No, zdele mi je pa v naročju zaspal.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
18.3.2008 10:59:15   
poldy
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image test sem delala zjutrej.........

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
18.3.2008 11:00:00   
Afnica
POldy?

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
18.3.2008 11:05:42   
Afnica
No, pa imamo že več kot pol nakazil. Bi prosila še ostale, da kmalu nakažejo oziroma se vsaj javijo in sporočijo kdaj lahko pričakujem. Bi bilo fajn, da čimprej naročimo!

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
18.3.2008 11:08:41   
Anonimen
poldyuser posted image kaj zdej to pomen....

(odgovor članu Afnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2734
18.3.2008 11:17:26   
corfu
Pri nas eno samo sranje, Manci vročine še kar ne pade in se ji skoz vrti okoli 38.5, danes ponoči ob 3.30 je mož peljal Aljaža v bolnico, ker je imel neznosne bolečine v trebuhu user posted image  vzeli so mu vodo, kri, dali klistir...najprej sumili na slepič, zdaj na rota virususer posted image  jaz sploh pod nobenim pogojem ne smem k njemu, ker razsaja rota virus in še nekaj pa se ne spomnim...moj je seveda vse službeno odpovedal in je z njimuser posted image ...edina pozitivna stran je to, da sem včeraj naredila matematko in to z 4. Nč punce, grem...

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
18.3.2008 11:32:56   
madejka
Corfu ojoj!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse 4!

Poldy user posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
18.3.2008 11:40:26   
kapica
Poldy, a to pomeni da je bil test negativen? Se bosta mogla se bolj potrudit in telovadituser posted image , saj to je fajn a ni? Ne obupat...
Corfu, jooj, to je pa groza kaj se vam dogaja no. Da bo kmalu bolje user posted image user posted image user posted image .In seveda tebi cestitke za opravljeno matematikouser posted image .
Freycha, ja, ste pa res nekaj posebnega nouser posted image .
Anja, tud pri vas imate pestro. Naj cimprej mineuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
18.3.2008 12:03:55   
poldy
Nikoli ampak NIKOLI več v življenju ne grem delat testa. Ravno se pripravim, da bom zagledala dve črtici in poj čez dva dni VEDNO dobim tardečo!!! Še zmer je blo tko, sam dnar mečem preč za te teste. Ko sem šla k zdravniku in nisem delala testa je pa blo! Jezna sem ko user posted image , ampak na test. To se pravi da jutri lahko pričakujem tardečo...... mah.....grem se nažret pice! TKO!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
18.3.2008 12:05:38   
majrim
jaz sem tudi rekla,da ne delam neki časa testa...user posted image sploh zdej,ko fešte še nimam..pa bom raje počakala,da zagledam trebuh,ker pol sem samo razočaranauser posted image ...ah dej,sej bo...pomlad prihajauser posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
18.3.2008 13:38:46   
Freycha
Jst tut ne delam testov user posted image user posted image user posted image

aja, pa seksam tut bolj malo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
18.3.2008 13:41:05   
pupi
Freycha kaj ti pa že doma s plavanja al kaj? Se vidi, da mene ni blouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
18.3.2008 13:47:19   
Freycha
nič bat, mi smo se imeli prav super user posted image user posted image user posted image , sam mene je lakota zagrabila, pa smo šli domov.....

pa fuuulll imam še za pospravljat.....

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
18.3.2008 14:05:10   
pupi
Afnica oprosti, da ti nisem dnara še nakazala, takoj ko pride moj domov mu naročim, da to naredi, ker jaz nimam računa prek interneta vodenega, še 1x sooooooriiiiiii!!!!!!!

Če se pa da še kaj dodat naročilu mi pa tudi prosim javi!!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
18.3.2008 14:33:30   
Freycha
pupi, saj jaz bom tut šele danes nakazala, ker prej pač ni šlo..... user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
18.3.2008 15:02:24   
baja*
malega mi je ratalo uspavat, zaj si bom pa vzela čas za knjigo - bela masajkauser posted image , kak dolgo že nisem bralauser posted image
grem se na kavč pokntuser posted image , edino, kar pokvari filing je to, da nimam nič pametnega za grickatuser posted image  sem že vse predale preštoferla pa ni nič zaloguser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
18.3.2008 15:22:59   
Freycha
evo, končno nakazala denar user posted image user posted image user posted image  joj, meni so tile finance cel podvig, da našnofam dovolj denarja za plačat vse račune. Iz tega vidika komaj čakam, da grem nazaj v službo, da bo več penezev....

pupi pozabila pa sem prej dodati, da seveda, da ste manjkale, pa še zamudile ste mojega user posted image  v vodi, kak je pel Ringa raja user posted image user posted image user posted image

Baja joj jaz pa se še vedno ne spravim h knjigam..... zdej po novem še malo kukam na BB na pc-ju in itak prođe vreme, ko imam frej....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
18.3.2008 15:35:44   
pupi
Kaj bi mogla bit v skrbeh da tamala že dve uri spiuser posted image  user posted image   To pa še nikoli!!!!Trebušček ma že čist k hrbtenici stisnjen, ker nič ni prav jedla še danes!!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
18.3.2008 15:37:16   
Freycha
dokler diha, te pomoje nima kaj skrbeti.....

a diha? user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
18.3.2008 15:40:06   
pupi
 Freycha to pa mi je res žal, da nisem tvojega user posted image , vidla ka Ringa raja pojeuser posted image user posted image user posted image !!! Kaj zdaj še je samo 2x plavanje al kak? Ker tistih 2x ko je odpadlo kolko vem nismo obakrat nadomeščaliuser posted image

Kaj naj ruknem malo, al jo naj pusti spatuser posted image user posted image user posted image , to pa je res nekaj narobe, al kaj

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
18.3.2008 15:42:37   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

dokler diha, te pomoje nima kaj skrbeti.....

a diha? user posted image

user posted image user posted image

DIHA!!!!!!!! Zdaj sem ji dudo iz ust cuknila, pa ničuser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Nasvet fizioterapevtke: Copati za v vrtec
Preden se odpravite po nakupih ali potegnete iz omare »podedovane« copatke za v vrtec, preverite, kateri copati so dobri...

Primerjava porodov
florecita

Tiste, ki ste rodile (vsaj) 2x: Zanima me, kako bi opisale svoja prva 2 poroda?

1. porod lažji,hitrejši in z manj bolečinami (19%)

2. porod lažji, hitrejši in z manj bolečinami (33%)

Oba približno enaka (23%)

2. porod hitrejši,vendar bolj boleč (24%)

Število vseh glasov: 144

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!