|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007 - 5.del
18.3.2008 21:36:38   
mateya24
corfu, oh bogi,..držim pesti, da se čimprej vse porihta...user posted image user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
18.3.2008 21:52:50   
Afnica
Yudit...ni problema, se bomo zmenile.

Corfu...držim pesti za oba vaša škrata.

Pri nas je tudi pestro. Lana ima vročino 38,7. user posted image  Oba sta sitna kot user posted image user posted image . Pa še sama sem. Na 5min se zbujata. Vsakega imam na svojem koncu stanovanja, ker se drugače budita in laufam gor in dol kot budala. V času tišine pa tu sedim.

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
19.3.2008 7:07:28   
Freycha
dobro jutro!

me je pa tale sonček prav v dobro voljo spravil.user posted image user posted image user posted image Upam, da zdrži do 13h, ko bom šla lahko s tamalo kaj ven. Edino mrzlo mora biti, glede na to, da so šipe na avtih pomznjene. Nazadnje se bodo moje "napovedi" še uresničile user posted image user posted image

včeraj sem dobila fotke iz Krvavca, k je imela prijateljica z Dito foto sešn in sta mi tedve slikici tak lepi user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
19.3.2008 7:15:00   
majrim
user posted image
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,kake lepe slikce freychauser posted image user posted image user posted image ...cmokni jo zameuser posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
19.3.2008 7:15:47   
majrim
afnica....user posted image user posted image user posted image si tudi ti pridna za vstatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
19.3.2008 7:27:34   
Freycha
majrim a imate sonček na obali?

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
19.3.2008 7:31:39   
majrim
jaaaaaaaaaaaa,danes je superuser posted image user posted image user posted image ...a kaj,ko spet napovedujejo sra..... v

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
19.3.2008 7:41:53   
Afnica
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

afnica....user posted image user posted image user posted image si tudi ti pridna za vstatuser posted image user posted image user posted image

Ne po lastni volji. user posted image

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
19.3.2008 8:03:20   
majrim
v to ne dvomim user posted image user posted image ...mene je vrgla ob 6 iz pojslte,zdaj pa spet spiuser posted image

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
19.3.2008 8:13:55   
Freycha
jaz pa že pridno likam, mala se gre pa Kolumba in odkriva stanovanje user posted image user posted image user posted image

ni nama dolgčas user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
19.3.2008 8:15:04   
majrim
freycha...pridi še k meni...plisssssssssssssssss....pa gremo pol na en kafe v mestouser posted image ...moja piška pa spi....user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
19.3.2008 8:27:35   
Anonimen
jutro...jaz že tud od 6ih pokoncuser posted image user posted image nimam kakega pametnega komentarja na touser posted image

yudit, lušne slikeuser posted image pa ne vem zakaj sm si tebe predstavljala blontuser posted image če si to ti na slikah....user posted image

(odgovor članu majrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 2787
19.3.2008 8:45:48   
Ronči
Yudit še meni geslo prosim

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
19.3.2008 8:47:18   
corfu
IZVIRNO SPOROČILO: Ronči

Yudit še meni geslo prosim

še meni lepo prosimuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
19.3.2008 8:50:42   
corfu
Pri nas nič novega...Aljaž je danes zopet bruhal, tako, da so mu že tretjič vzeli kri...sami ne vedo kaj je...pomoje res kaka huda trebušna gripauser posted image . Manca še vedno kuha nad 38 tako, da sva ob 13 naročeni pri pediatru...

Afnica....user posted image ...vse enkrat mine, ane? Mateya24 zate prav tako user posted image  in seveda za vse bolančke user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
19.3.2008 8:54:45   
bojana2
Jutro...

Yudit lušno stanovanje masta!! Lea je pa tud mala princeska...user posted image

Baja midve mava pa iste težave...user posted image ...tud pr nas so vse zaloge pošle...pa tud jaz skoz neki šnofam kaj bi jedla...pa boh ne daj kaj zdravega - sam na sladke stvari mislem...user posted image

Češnca sory k si mogla včer čakat, nisem vidla prej ZS...še enkrat hvala...upam le, da mu bo manjša številka prav. K so tko fletni, da nisem hotla kakih drugih naročat...ma sej bomo kmal vidli...user posted image ..komaj čakam da jih pošljejo!

Corfu...user posted image user posted image user posted image  za tvoja sončka...poročaj kako je Aljaž!!

Mateya24...mi smo tud sitni 200 na uro...jaz pa kr zobkom pripisujem slabo razpoloženje...user posted image ...naj že enkrat pridejo VEN!! Še user posted image user posted image  za tvojo pupo!!

Afnica še za Lano user posted image user posted image , da ne bo kaj hujšega!

Evo smo že pokonci...pa da vidim kake volje bo...upam, da bo sonček kaj pomagal...

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
19.3.2008 9:04:27   
Češnca
Jutro!

Jaz sem pa danes ok, ampak sta zbolela moja starša. user posted image  Samo vesela sem, da jo je Anžej tko dobr odnesel!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  corfu za tvoja pikca, afnica za Lano in seveda za ostale boščke!

< Sporočilo je popravil Češnca -- 19.3.2008 9:05:09 >

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
19.3.2008 9:22:12   
tinispela
Jutro...da se na hitro oglasim! Ponoči smo imeli odvajanje od dojenja, saj se je mala htela kar na 2 uri dojit in jo je potem dragi uspešno nazaj uspaval. Zdaj pa že rogovili po stanovanju in raziskuje vse po vrstiuser posted image . Aja, še zdaj nimam M!user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
19.3.2008 9:33:26   
rumba
Jutro!
Huda noč je za mano. Včeraj je vrglo user posted image , je bruhal in diskal, zvečer pa še mene, tako da sem preživela polovico noči na wc-ju. Jao, ne spomnim se, kdaj sem nazadnje tako bruhala..... Danes sem že v redu, sem pa še slaba, kod bi me tovornjak povozil.user posted image  Pa trebušne mišice me tako bolijo, da imam isti filing kot po porodu.user posted image
Otroci so zaenkrat še ok, bomo videli, če nama bo kdo danes sledil.

corfu, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vas, upam, da čimprej pogruntaju, kaj je Aljažu in da se vsi pozdravite!
Afnica, tudi za vas user posted image user posted image user posted image user posted image , da se čimprej pocajtate!
mateya24, bogica mala, user posted image user posted image user posted image user posted image  še zanjo.
GabiW, vse najboljše za rojstni dan!!!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
19.3.2008 9:36:15   
Freycha
ravnokar uspavala tamalo in jo dala v svojo posteljico. Bomo videli, koliko časa bo spala..... sedaj je kaka minuta mimo, pa je še tišina user posted image user posted image

za vse bolančke user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem pa prav vesela, da sem se odločla za ta večjo cifro čevljev, ker sem na Krvavcu ugotovila, da so ji čevlji 16-17 krepko premali, prej sem ji pa nogico zmerila in jo je imela 13 cm?!user posted image  sej ne vem, če sem narobe zmerila, al ji fusike tak rastejo, samo nazadnje sem ji merila, pa je imela nekih 11 menda (saj ne vem več....). Zdej se jih pa že fuuuullllll veselim in komaj čakam, da pridejo user posted image user posted image user posted image

hmmmm meni se pa user posted image  moj je pa v službi....

...... poštar je pa že pomoje opravil za danes na našem koncu......

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
19.3.2008 9:39:48   
Freycha
joj rumba, vam pa se res dogaja user posted image  boščki revčki user posted image  Upam, da se Hana in Julija ne nalezeta, pa da končno ugotovijo, kaj je Aneju user posted image user posted image user posted image

GabiW vse naj naj naj naj user posted image user posted image

ma porka flek, mala je že budna user posted image  jaz bom znorela enkrat s tem spanjem na rokah.......

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
19.3.2008 10:15:09   
tinispela
Freycha, res so lepe slikice, Dita je prav fotogenična! Saj mi imamo tud sončka, ampak na obali je lepše! Yudit a lahko še meni geslo, prosimmm! Corfu za vas pa user posted image user posted image user posted image user posted image ...
Gabi, vse najboljšeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
19.3.2008 10:59:35   
baja*
dan

Danes smo pa meli bolj slabo nočko, kar naprej se je nekaj zbujal, sem ga na joško devala pa nosla, še dragi je vskočil preden je šel na šiht, no vsaj zjutraj je do 8-ih potegnil. Zdaj spet spi, ko se zbudi, se najema in grema malo na sončkauser posted image .

Očitno neka huda trebušna gripa razsaja, vidim, da vas dosti bruha in driskauser posted image  tud moj dragi je pred dnevi, je pa na srečo hitro minlo (3 dni), midva z Renejem sva jo ok odneslauser posted image . Za vse velike in male bolančke user posted image user posted image user posted image
iiiiiii kaka lepotička je Ditauser posted image user posted image user posted image
Gabi vse najboljše! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
19.3.2008 11:05:53   
siskamiska
Gabi vse najboljše !!!
user posted image  
Torto bom pa kr sama pojedla ker sem požeruh user posted image .

Za vse bolančke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da se čim prej pozdravite. Res je hudo če si sam bolan a če je otrok je pa še 100x huje.

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
19.3.2008 11:15:24   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Huda noč je za mano. Včeraj je vrglo user posted image , je bruhal in diskal, zvečer pa še mene, tako da sem preživela polovico noči na wc-ju. Jao, ne spomnim se, kdaj sem nazadnje tako bruhala..... Danes sem že v redu, sem pa še slaba, kod bi me tovornjak povozil.user posted image  Pa trebušne mišice me tako bolijo, da imam isti filing kot po porodu.user posted image
Otroci so zaenkrat še ok, bomo videli, če nama bo kdo danes sledil.

Sem rekla, da je virus! Moj dragi očka pa je včeraj še trdil, da sva z mojim nekaj takega pojedla. Na, danes je on na WC-ju...
Upam, da otročki ostanejo zdravi, Anžej se še drži.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Freycha kakšne luštne fotke! Dita ma tako zasaaanjaaan pogled. user posted image

GabiW vse najboljše! user posted image user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha
hmmmm meni se pa user posted image  moj je pa v službi....

...... poštar je pa že pomoje opravil za danes na našem koncu......

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Ime za punčko
Brenčačka

Katero ime izmed spodaj naštetih vam je najbolj všeč?

Nina (23%)

Gaja (21%)

Neli (17%)

Maja (14%)

Pia (26%)

Število vseh glasov: 413

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!