|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007 - 5.del
18.3.2008 16:25:00   
Freycha
pa pusti jo pupiko malo, da si malo od tebe odpočije user posted image user posted image user posted image

sej če se ne motim, bomo en teden dlje imeli, 1x smo pa v četrtek nadomeščali. Sem namreč zadnjič vprašala kolikokrat imamo še, pa je rekla da 3x (torej danes in še 2x), pa sem vprašala kolikokrat je pa vsega skupaj, pa je rekla, da mi plačamo za 10x in 1x časti plavalna zveza.... torej nas verjetno niso za kaj prikrajšali user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
18.3.2008 17:50:26   
Češnca
Hvala za pikepoke, so zgleda pomagale. Sem že skoraj ok (sem spala več kot Anžej...user posted image ). Mali ima pa itak ful energije, skoz je dobre volje... Nagajivček, v glavnem. Pa ful lepo panča v svoji sobici, nobenih problemov ni blo. In ko ga previjam, gleda v svojo postlo iz previjalne (ne vem, a preverja, če je kdo notri?user posted image ).

Ajvy, Rumba odgovorita mi prosim na zs, da naročim te naše čeveljce! user posted image

Freycha lepo pozdravi Sanekovo. user posted image user posted image user posted image  za njihov dopust in tvojega v.d. možeka.

user posted image user posted image user posted image  za vse bolančke.

Evo, ostalo sm pa že pozabla... Aja, Poldy user posted image user posted image user posted image  ne se preveč jezit. user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
18.3.2008 18:06:59   
tinispela
pupi, se je mala že zbudla? Hja, je bla pa res fejst utrujenauser posted image
Punce, a je možno, da mi M zamudi, ker smo se dva dni samo dojile? Mi zamuja 2 dni, pa mislim, da nisemuser posted image .
Corfu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Aljaža in Manco!!!! In čestitke za opravljen izpit!
Freycha bi pa res rada vidla ta posnetek, kako P poje ringa-raja!user posted image  Baja* jaz se tud že celo večnost spravljam brat, ampak, ko imam končno čas, se mi pa ne ljubiuser posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
18.3.2008 18:23:18   
Afnica
Freycha nakazilo je! Thanks! A položice tudi tako radodarno plačuješ??? user posted image  

Pupi...ja lahko še dodaš. Bom pa še danes naročila, saj sem že večino denarja prejela!

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
18.3.2008 19:17:41   
Freycha
Afnica ker cenim delo in pripravljenost tebe in češnce sem malo "preveč" nakazala..... Pa od tega ne boš obogatela user posted image

tini če dobim dovoljenje od dragega za objavo posnetka, ga na blogu objavim user posted image

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
18.3.2008 19:42:28   
Češnca
user posted image No, midva bova pa zdajle šuhe naročila! Juhuhu!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
18.3.2008 20:17:11   
yudit
Dobro večer babike, ma meni internet nagaja,  in se nemorem javit full mi je bilo za šuhe da naročim. Nisem mogla javit ker nam internet nagajauser posted image user posted image no če še lahk zdaj naročim bi prosila ja če pa ne te pa drugič....Mi smo doro sam je Lea zadnje cajte tak tečna da je groza, sam se neki jezi i dereuser posted image upam da jo hitro mine pa ponoč še vedno se zbuja po 3 na noč, smo jo pa navadili da spi od 8-9 ure zvečer, kar je super zameuser posted image ....Vsem čestitke za obmesečnice z zamudouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj bom dodala nekaj novih fotk v album iz novega stanovanja in da vidite kak je moja pikica zrasla...se še beremo pozdrav

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
18.3.2008 20:39:46   
Češnca
bojana nujno odgovori na zs! Enih čeveljčkov nimajo v zaželeni velikosti... Škoda.

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
18.3.2008 20:40:00   
yudit
Sem dodala nekaj slik če kero zanima je geslo isto, zdaj pa grem mal počivat pa tv gledat. Se še beremo čao

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
18.3.2008 20:41:02   
anja7
Yudit prosim geslo!
Pri nas je pa noro kričanje že cel dan. Noro

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
18.3.2008 20:41:53   
Češnca
Yudit, meni prosim geslo... Saj verjetno ga že imam, ampak se mi ga ne da iskat. user posted image

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
18.3.2008 20:42:22   
yudit
Češnica a maš še kaj prostora za naročituser posted image

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
18.3.2008 20:49:17   
yudit
Jaz bi imela tele šuhe,Isabele-white od 12-18 mesecev , pa  Caroline Navy tud od 12-18 mesecev

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
18.3.2008 20:51:58   
yudit
No saj vseen , zdaj pa šibam mala se oglaša če bo pol internet se še oglasim. Če pa ne pa vas berem ko spet pridem do internetauser posted image

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
18.3.2008 20:53:50   
Češnca
Yudit, ful mate lepo! Lea je pa tako lepa gospodična v klobučku... user posted image

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
18.3.2008 21:08:21   
Anonimen
yudit jz bi tud geslouser posted image

čer....user posted image ula dons u svoji postli spiuser posted image zaenkrat uspešnouser posted image

to je to...user posted image

(odgovor članu Češnca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2766
18.3.2008 21:08:34   
Freycha
yudit jaz bi tudi geslo, prosim!

madonca sem se sedaj najedla smokijevuser posted image  mi je kar slabo.....

zdej pa še house-a pogledam, pa grem spat....

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
18.3.2008 21:10:08   
pupi
Yudit jaz bi tudi geslo prosim.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
18.3.2008 21:13:26   
Afnica
Tako...naročilo oddano! Uspešno! Me je bilo strah, da se slučajno ne bo dalo takšnega zneska plačat. Sej limita nimam, ampak še nikoli nisem direkt s kartico plačala. No, je pa je šlo...

Tako da...

Freycha...jaz sem ti naročila katelyn, ker olivie tudi danes ni bilo. Bom pa vsekakor še naročila pred poletjem, tako da se lahko še takrat dogovoriva.

Pupi...oprosti, ampak sem že oddala naročilo. Sem mislila, da se boš prej oglasila. Ampak jaz že slabo spim zaradi tega in se mi je že kar malo mudilo, saj ni fajn meti tujega denarja na računu. Ka te veš, kaj če me pa zamika. user posted image  No, kot sem že napisala...jaz bom še sigurno naročala, saj sem sedaj vzela vsakemu samo ene in se bomo dogovorile takrat, če boš želela.

Vse skupaj je prišlo 764$ oz. 485,42€...torej po tečaju 0,635.

Za dostavo piše 7-10 dni. Upam, da bo res tako.

Pa upam, da niste jezne, ker pišem vse na javno, ampak to mi je lažje kot vsaki posebej pošiljat.

Tiste, ki mi še niste nakazale denarja...bi prosila, če bi lahko...čeprav ne gori, a ne? user posted image

Ćešnca...kako je šlo?

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
18.3.2008 21:21:51   
yudit
Afnica za drugo rundo se jaz tud priporočam  za šuheke. Ko bote naročevali prosim lepo bi jaz tud naročila...

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
18.3.2008 21:22:49   
corfu
O, super potem kmalu dobimo čevlčkeuser posted image

Pri Manci vročina nikakor ne pade, tako da greva jutri k pediatru. Aljaž in mož sta še vedno v bolnišnici, slepič in rotavirus sta izključena, čakajo še nekaj izvidovuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
18.3.2008 21:28:02   
baja*
yudit fajn sta si zrihtala stanovanjeuser posted image  Lei pa res ful paše klobučekuser posted image

jaz tud nimam kaj pametnega za napisatuser posted image (mogoče samo kaj butastega, tega pa raje ne biuser posted image )

grem pod tuš, pol pa spet knjigo brat, ful se paše z mislimi prestavit v neki drugi prostor in časuser posted image , za grickat sem pa našla suhe sliveuser posted image user posted image , no ja, ni glih čokolada, jih bom pa vseeno požrlauser posted image , samo preveč menda ni dobro, da nem jutri celi dan na wc-juuser posted image
afnica superuser posted image user posted image user posted image  juhuhuuser posted image

corfu bogi steuser posted image  en velik objemček zateuser posted image  za Manco in Aljaža pa goro user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
18.3.2008 21:28:27   
pupi
Afnica ni panike, bomo pa drugič kaj druga. Matra me samo ta hudičeva številka ne vem, če ne bo preveliko, bomo vidli,... Hvala ti za vse!!!!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
18.3.2008 21:29:18   
Freycha
joj corfu, pri vas je pa res pestro user posted image  poročaj, kaj ste pri P opravili

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vas!

yudit fajn slikiceuser posted image

jupiii čeveljčki bodo kmalu tuuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
18.3.2008 21:34:17   
mateya24
Končno malo miru in tišine, pa sem vas mogla prit pogledatuser posted image

No pri nas je zadnje dneve za ****user posted image user posted image
Mala nima obstanka, samo šiba iz ene strani na drugo, se dviguje, pa pada, pa sitnari. Sitna je ko 10000user posted image user posted image , ves čas ji nekaj ni prav pa kriči od jeze al pa začne kar jokat, kot da bi jo iz kože dajali.
Res, da že mamo 3 zobke...ampak ne bi rada  tega spet pripisala zobkom.
Zadnje 3 dni sploh nismo nič jedli, mleko je izbruhala, pri drugi hrani ni odpirala ust...hvalabogu je vsaj čaj po žličkah pila.
Dans proti večeru sem ravno hotla spit malo mleka pa je mala kar podivjala...ona bi tud..pa glede na to, da mi že lep čas ni prav jedla, sem ji kar dala za pit...kar goltala je, ne morš vrjet...ma vsaj nekaj je spravla dol, upam, da ji nebo kaj škodlo.
Zaj sem ji pa probala dat flašo da bo zaspala pa spet nič....
V glavnem za znoret...mogoče je tud malo krivo, da nisma ble te dni nič veni....če pa je taki veter da znoriš...ma ko da se pripravla sodni dan...

Bom vidla kak bom jutri kaj s časom, pa kak bo sitna...pa če ne drugo, se boma dali malo v kaki Europark al pa kaj, da se malo sprehodima...

Nič vas grem malo prebrat nazaj pa se še pol oglasim kaj...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

slovensko/tuje/unikatno ime
catt

Kakšno ime ste / ali boste / imate željo izbrati vašemu otroku?

slovensko ime (78%)

tuje ime (10%)

unikatno ime (12%)

Število vseh glasov: 67

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!