Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 26.3.2008 20:01:09
|
|
|
|
Ajvy
|
Siskamiska...pri vas doma pa nikoli ni dolgčas.... da se čimprej fanta pozdravita....in da se mami malo naspi..... Domen čestitke za sedenje Anja...kolk je Tilen zrastu...ne morem verjet...kaki cortek je ti hitro pobegne kaj??? Dobro zrihtajte jutri... posebno obvestilo.... Tarja se izpisuje iz seznama brezzobatih...saj je na plan pokukala prva žagica....zaenkrat je šele dlesen predrla,ampak mi se je že veselimo
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 26.3.2008 20:07:49
|
|
|
|
anja7
|
Ajvy- Tarja za prvi zobek. Ja, Tilen se mi prou hitr zmuzne. Ne morm verjet res kok hitr čas beži. Upam, da bomo dobr zrihtal. Bom javla kaj so rekl.
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 26.3.2008 20:54:28
|
|
|
|
Anonimen
|
ajvy bravo za zobek kolk je pa še zdej brezzobih otročkov? ula bo zgleda prej shodla, kt zob dobila sem brala tam da je naji3 umrla punčka v 32t kok more bit to grozno, da morš it rodit mrtvega otroka groza, res... grem spat počas....sm spet čist hin
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 26.3.2008 21:51:13
|
|
|
|
Freycha
|
HALLOOO???!!! Kaj pa zdaj gledam na TV o mladih skrbnikih..... meni gre vsakih 10 sekund na jok.... ****materna kako lahko socialna pusti otroke v takih okoliščinah....... groza, groza, groza!!!!! slabo mi je ob takih ljudeh
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 26.3.2008 23:01:23
|
|
|
|
Češnca
|
Freycha men tud ni nč jasno... Mislm, kako lahko to dopustijo? Ti starši nimajo ravno najbolj pošlihtano pod podstreho!!! Poleg vsega je pa ženska med nosečnostjo začela kadit! Groza!!! Ajvy čestitke za žagico! Pa nisem . Zagotovo! Na žalost... Tud še ni v načrtu zdaj. Tilen. Zdej ga vidiš...in zdej ga ne vidiš! siskamiska hvala. proti prehladu! Domen. Zdej ga bo David sigurno začel posnemat. Uf, Sanek, jest nisem bila pri frizerju...da pomislm...od septembra! Bo itak treba it, sam ne vem kaj naj nardim z barvo las. Naravno sem precej svetla, zdej nekak oranžna (naj bi bla rdeča)... Nimam idej! Kakšen je pa rezultat tvojega današnjega obiska? Joj, punce, tole bom Anžeju zamolčala, da ne bo ljubosumen! Ti, ti Sanek! Ti, ti, anja!
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 27.3.2008 7:32:07
|
|
|
|
Freycha
|
Dobro jutro! jaz sem se kar sama od sebe zbudila ob pol sedmih mala je bila sicer že budna, ampak se je prevalila na trebuh in zaspala jaz pa malo meditiram po netu, pijem kavo in upam, da bo čimdlje še spala..... štajerke: če se bo danes katera kaj sprehajala po mestu in po parku, naj se oglasi. Sem se odločila, da grem danes malo v park, pa jo bom že malo na igrala dala..... mam eno vprašanje za vse tiste, ki imajo otročki že zgornje enke. Včeraj se je Dita nekaj smejala in sem videla v predelu zgornje leve enke neko belo liso. Sem mislila, da je mogoče od mleka ali je pa kaj v usta dala, pa sem hotela stran zdrgniti, pa ni šlo. Ampak tudi nobenega občutka, da je zob nisem imela. A se je vašim tudi na začetku samo videla bela lisa? Šiškamiška tvojima za napredek in za zdravje! Rumba kako je sedaj z vami? pa za vse ostale bolančke
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 27.3.2008 8:04:44
|
|
|
|
SANEK1
|
Dobro jutro... Češnica, nič bat Živa je samo Anžejeva Z frizuro sem kar zadovoljna, sicer ni neka drastične spremembe, ker si kao dolge lase puščam . Me res zanima kak dolgo bom zdržala Freycha, meni se že ful lušta v mesto it oz. na en ornk sprehod. Obljubim, da Živa ne bo dihala v Dito ( je že ful boljša ). Samo prej morem še do mame skočit, pa ne vem kak bom to izvedla. Ponavadi grema z fotrom peš do bolnice pa pol on z Živo vuni počaka, samo danes pa je nekam raz . Pred pol ure, je v zgornjem štuku tak zružlo, da me je vrglo v luft. pridem gor, slišim ****rjenje in kaj vidim. Fotrovo ljubljena starinska lampa se je raztreščila na taužente koščkov. Joj, kak je jezen.
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 27.3.2008 8:07:39
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro... freycha ula ma že ful dolg bele lise, tko mal izbočeno ven iz dlesni sam se nikamor ne premakne še spodaj ni kakih sprememb, k bi kazale, da bo pa kuj kak zob zrastu evo je že sitna, bo treba it spat
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 27.3.2008 8:10:58
|
|
|
|
SANEK1
|
Viš, Freycha ti pa vedno šinfaš Dito kak je zgodnja in kak noče zjutraj spat . Zdaj pa te je lepo za in lepo panča, ti si pa auf
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 27.3.2008 8:14:35
|
|
|
|
tinispela
|
Jutro...me smo tud spale skoraj do 7 ! Upam da bo to čim večkrat! Me zanima kako bo spala, ko se bo ura premaknila, do 8 Bomo vidli! Freycha medve na žalost danes ne moreva, bom pa jutri imela avto, če se kaj dobiva. Špela pa ni imela kakih belih lis na zobkih, tak da ne vem.
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 27.3.2008 8:23:52
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1 Viš, Freycha ti pa vedno šinfaš Dito kak je zgodnja in kak noče zjutraj spat . Zdaj pa te je lepo za in lepo panča, ti si pa auf lubica, meni je moj dragi povedal, da je bila Dita že od pol šestih pokonc.... ob sedmih je že drugič zaspala.... tak da prosim...... za jutri ti pa jaz tini ne morem nič obljubiti, ker sem že nekaj zmenjena...... Sanekova, načeloma ti tudi jaz popazim Živo, pa grema skupaj tja.... sam ne vem kaj bom naredila, če se obe začneta dret aja Ulla? te pa so verjetno to zobje... sam vprašanje, če bodo enkrat do drugega leta prišli ven
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 27.3.2008 8:27:54
|
|
|
|
Češnca
|
Dan! Mi smo se lepo naspali, zdaj se pa igrava. Včeraj smo dobili družbo, prjatu je dobil sinčka Jona. Anžej je pobožal njegovo slikico. Šibam, ker nekaj sitnari. Verjetno je žejen. Freycha pri Anžeju teh lis nismo opazili, samo tudi ni pustu gledat zgornje dlesni in je možno, da smo spregledal...
< Sporočilo je popravil Češnca -- 27.3.2008 8:29:25 >
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 27.3.2008 8:30:51
|
|
|
|
SANEK1
|
Freycha, ja čudno vprašanje kaj boš nardila. Halo Eno na eno roko, druo na drugo, pa gremo lepo: gunca-gunca-gunca-gunca... Saj jaz bom hitro, grem pol popoldne ko bo P. doma še 1x.
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 27.3.2008 8:40:16
|
|
|
|
SANEK1
|
lubica, meni je moj dragi povedal, da je bila Dita že od pol šestih pokonc.... ob sedmih je že drugič zaspala.... tak da prosim...... IZVIRNO SPOROČILO: Freycha Zdaj ko si še šmrklja z to 2 ti še pustim lapat nazaj, ampak v soboto se bo pa vse korenito spremenilo. Takrat boš postala gospa srednjih let in ne bom več dopustla takega obnašanja.
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 27.3.2008 8:41:33
|
|
|
|
Ajvy
|
Ulla...sem prebrala za Najo...jst ne bi mogla it rodit....po mojem bi se mi zmešalo....sploh ne smem o takih stvareh razmišljat, ker me to čist podre.... Kar se zobk tiče je bilo pri nas čisto isto...kar nekaj časa se je to vidlo...pol pa je zadnjič zobarca rekla...a ha ...samo tele dva vidim, kmalu bosta...pa sem si mislila..k bi ti vedla, kolk časa se že to vidi...na, pa sem včeraj čist slučajno..zatipala žagico...no, danes je pa temu primerno razdražljiva.... Freycha..kaj pa si to gledla?? Češnca...jst tudi nisem bila pri frizerju že dolgo časa...mislim ,da sem bila takrat se srečka nosečka..nekje v šestem mesecu Čestitke za Anžeju za prijatelja Jona
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 27.3.2008 8:42:19
|
|
|
|
Freycha
|
ok.. te pa povej, kdaj se dobimo...
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 27.3.2008 8:47:20
|
|
|
|
Freycha
|
Sanekova od sobote naprej sem jaz tridesetletnica in takrat ti bom šele nazaj govorila oz. takrat boljše, da sploh nič ne rečeš, ker bom imela vedno prav češnca sej mogoče zato ja... jaz tudi te liste ne bi opazila, če se ne bi smejala..... sej bi mi bilo pa sicer čisto vseeno, sam sem pomislila: kaj pa če ima kake gljivice al pa kaj takega? ker itak ne vem kak kaj izgleda..... ajvy ena oddaja je bila o eni družini, kjer sta mama in oče slepa, pa imata sedem otrok, pa starejši dve skrbita za mlajše, unedva pa sam sedita, kadita pa pir pijeta...... več si lahko prebereš na forumu: tu
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 27.3.2008 9:15:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Ulla...sem prebrala za Najo...jst ne bi mogla it rodit....po mojem bi se mi zmešalo....sploh ne smem o takih stvareh razmišljat, ker me to čist podre... ja, sem razmišljala, če ti v takem primeru dovolijo CR...men bi se pomoje strgalo...da greš rodit z zavestjo da je otrok mrtev...popadki in vse...pol pa nč eh....pol pa jamramo, k so sitni
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 27.3.2008 9:17:44
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Ulla...sem prebrala za Najo...jst ne bi mogla it rodit....po mojem bi se mi zmešalo....sploh ne smem o takih stvareh razmišljat, ker me to čist podre... ja, sem razmišljala, če ti v takem primeru dovolijo CR...men bi se pomoje strgalo...da greš rodit z zavestjo da je otrok mrtev...popadki in vse...pol pa nč eh....pol pa jamramo, k so sitni ne verjamem, da dovolijo...ampak lahko pa bi..... a veš kar se tega jamranja tiče se pa mal ne strinjam....sicer sem valda vzhičena za vsak dan k mi je bil ponujen, ampak to še ne pomeni, da mi lahko po glavi skače....se mamo radi....
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 27.3.2008 9:24:01
|
|
|
|
baja*
|
dans sem pa slabo spala, kr naprej sem se zbujala , rene je tud skoz po malem jamral in se non stop obračal... pa skor celo noč je na trebuhu spal, kar ni v njegovi navadi , malo ima zabasan nosek... freycha sem včeraj začela in raje takoj nehala gledat ono oddajo na kanalu A, sem se prejšnji teden zadost cmerla, zgleda so vsako sredo take oddaje... ajvy čestitke za zobek pri nas še vedno nič ne kaže Siskamiska čestitke Domnu za sedenje in za zdravje obeh... Anja lušne fotke alarm... vas bom pol do konca prebrala....
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 27.3.2008 9:24:47
|
|
|
|
Freycha
|
Moja sodelavka je pri sedemnajstih tednih mogla rodit otročka, ker je umrl...... se pa ajvy strinjam s tabo..... saj si tudi jaz dostikrat rečem: ma kaj nergam, glavno je, da je zdrava..... pa saj je to res, samo res pa tudi ne pomeni, da bom vse prenašala zato, ker imam srečo, da sem sploh lahko zanosila, da sem donosila, da je otrok živ in zdrav in da se lepo razvija.... mater, tamala že drugič spi.... kaj ji je pa danes?
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 27.3.2008 9:28:51
|
|
|
|
Freycha
|
zakaj sem napisala, da tamala spi? v naslednji sekundi se je zbudila jaz si grem pa drugo kavo delat, ker sem full nekaj zaspana.....
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 27.3.2008 9:29:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy a veš kar se tega jamranja tiče se pa mal ne strinjam....sicer sem valda vzhičena za vsak dan k mi je bil ponujen, ampak to še ne pomeni, da mi lahko po glavi skače....se mamo radi.... to je že res sam dostkrat se gre pa za bedarije...in nepotrpežljivost itd....pa ne bomo zdej o tem nej še mal zrastejo, bojo bolj zanimive take debate
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 27.3.2008 9:36:20
|
|
|
|
SANEK1
|
Freycha, glede da Živa še spi, pa je ura že pol 10, kaj praviš na standard Prvo pridi do 30, pa se boma pol menle
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 27.3.2008 10:07:32
|
|
|
|
Freycha
|
ok..... lahko ob standardni uri na standardnem placu Jasmina tut pride?
|
|
|
darilaLelly28 RRKoliko dobrih mož obdaruje vašega otroka?3 (
23%)

2 (
42%)

1 (
35%)

noben (
0%)
Število vseh glasov: 31Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!