corfu
|
Dober dan Da slučajno ne bi mislile da sem pozabila na vas...fora je v tem, da smo Manco preselili v njeno sobico, računalnik pa sva prestavila v spalnico, pa ga je moj sesu in na novo inštalira programe, ker je imel že ogromno virusov. Tako, da se zdaj na sestrinem švercam Aljaž je šel v sredo v vrtec in je zaenkrat ok. Manca tudi nima več antibiotika, tako, da smo se zlizali. Rumba, mislim na vas in na vse ostale bolane in držim pesti, da bo kmalu boljše!!!! Ulla, ni panike, sm da ne pozabiš, ko boš lahko, boš...čist razumem , ko bosta s tvojim ugotovila sistem glede preživnine še meni javi Koliko časa je že monilo od naročila pedipedov? Jaz že komaj čakam Manca pa takole....zob še ni , aktivna je noro, noro, ni pri miru sekunde, ko se ob mizi dvigne na noge, se kar spusti in zdaj še po nekaj dolgih sekund, kar sama stoji, brez da se tega zaveda , ob vsaki glasb, pleše oz. mira z glavo in se cela pozibava, pomaha v slovo, kaže slike, luči, uro...najraje se igra s traktorji od Aljaža Včeraj sem ji kupila rutko-trak varijanta, je taka kot ena micka...jo moram malo poslikat, ko bom imela rač. ušiman pa bom malo slik napopala...takole na kratko