Ajvy
|
Freycha..... za sodelavko.....take stvari nikoli niso lahke...... Ulla....pol pa nič...pa ne bova debatirali o jamranju Čestitke za uspavanje brez joške.... jst sem glih zadnjič razmišljala kak je vam lažji uspavat otročke,sam ziza pa je to to,...pr nas pa flaša ne pali tak hitr Corfu...super ,da ste se zlizali to je lepo slišati....sreča v nesreči za računalnik Bogica...pa se ti je tudi vrtelo kaj....??Sam ne se hecat s sinusi...sicer maš pa res težko odločitev pred seboj..... Anja..ti pa si smešna...tolk truda za eno kremo, potem pa jo imaš pred nosom ...sej tak je ponavadi....a ne... Super za pregled...sedaj pa samo še uspešni izvidi, pa smo na konju Baja...naša če ma zabasan nosek leži na trebuščku...sicer pa tudi ponavadi dostikrat se prekucne na trebušček...pol pa hodim gledat, če je vse v redu... Te cevke ma se mi zdi tudi Rumbina Hana..... Ronči, kako je šlo na izpitu??? Madejka...ko bi te še zdravo, kdaj tak odselili, da bi se lahko spočila , kaj ??? Kar se tče protiteles....jst mam tuki itak čist drugačno mnenje..tak da ....upam ,da se hitro poceli Kapica..vidiš kako je hitro minilo...si pa čisto zaposlena sedaj...ko se nič ne javljaš Mateya..upam ,da te tvoje roke porihtajo hitr...naša mami je imela podobno težavo...njej je na zapestju zrasla ena vez, k ji je stiskala skup žile, da ni bilo pretoka v dlaneh.... KAr se pa takih mamic tiče, jih je pa precej...na žalost.....se mi je enkrat zgodila, ko sem šla po bavarcu na folkloro..pa je pred mano hodila ena mamica s fantkom...gaje tak držala za roko, da je fantek izgubljal tla pod nogami...valda je ni mogel dohitevat...ko se je vstavla in ga brcnla v rit, da mu je še kr noge zraven odnesel....sem mislila, da bom skup vžgala ...pa si nisem mogla kaj , da nisem pospešila, jo pogledala direkt v oči...po mojem je vidla, kolk jo sovražim, ker je tamaučka prijela v naročje in ga nesla nadaljno pot....nikoli tega nisem pozabila in tudi ne bom...dostikrat razmišljam kaj je s tem fantkom.... NRMM...sej ne morem verjeti, da si se javlja maste pa pestro s temi zobki....bogice... Rumba..pri vas je pa zelo zelo pestro da bo čimprej bolje..pa da tudi ti malo lažje zadihaš Majrim...pa kje si ti punca...zakaj nič ne pišeš TiniŠpela...super za razvoj..sej ko se enkrat začne gre še prehitro