|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007 - 5.del
28.3.2008 18:24:08   
Češnca
Me je pa zvesta ravnokar opozorila, kako so pri Pedipedu podražili poštnino... Uf, uf!

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
28.3.2008 18:33:57   
Češnca
No, sem šele zdaj vidla, da je tudi o podražitvi Afnica poročala.

Kolk je Ana cortkana! user posted image

Freycha kaj takega z vožičkom se zna zgodit tud meni... Se še ni, na srečo, ampak se čist prepoznam v tej situaciji. user posted image

bojana, tebi še posebej napišem: čeveljčki so v Ljubljani!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
28.3.2008 18:50:30   
Freycha
ja sam to pa res.... julij na fotki je Ana tak cukrček... no, saj je v živo tudi user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
28.3.2008 18:50:56   
corfu
JEEEEEEEEEE!!! Za čevljeuser posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
28.3.2008 19:10:19   
baja*
juhuhu pedipedi so že tuuuuuser posted image
pa so res čisto ponoreli s poštninouser posted image

julij prava lepotička je Anauser posted image  kake okice...user posted image
freycha meni je že parkrat K. odpeljal vozek na šiht, mater sem klelauser posted image , malega celega porihtam, vse stvari natovorim, pridem dol pa vozička nikjeruser posted image , ampak mi ga je na srečo lahko iz šihta pripeljal...

štajerke kje se da dobit kake poceni bodije? Mu je vse že tak na knap... Kje je ta Turbo limač, ki ga skoz omenjate?? Kaj pa C&A - majo fajne cote za tamale? Če ne, mi pač spet H&M ostane...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
28.3.2008 19:13:37   
Freycha
Turbo limač je v Mercatorju na Pobrežju in tam imajo fajn in dost poceni stvari

C&A je pa v mestu. Tam, kjer je Astoria kavarna... nek trg, sam ne vem kater. Aja, pa Orel hotel je tam.....

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
28.3.2008 19:21:34   
Anonimen
evo julijke nardile revolucijouser posted image user posted image user posted image naročle tolk čevljev, da so kr poštnino dvignliuser posted image

kak ste...user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3182
28.3.2008 19:43:22   
SANEK1
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

dan

joj, jaz sem danes tak zaspana, da bi šla najraje spat. Tak gre pa dragi v nočno, jaz pa sam upam, da ne bom imela nočne zabave user posted image user posted image  

mater, danes sem se spet tak nahodila, da samo čakam, da mi bodo enkrat noge odpadle user posted image user posted image

a ni danes nek čuden dan? user posted image

aja, pa kaka kokoš sem!! Sem šla v mesto, pa se sparkiram, grem v prtljažnik po voziček in kaj ugotovim? da sem ga pozabila doma user posted image user posted image user posted image user posted image  sej to se lahko sam men zgodi user posted image

Tebi pa se vidi da te že emšo jeb...user posted image user posted image user posted image
Kdaj že boš 30user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
28.3.2008 19:45:40   
SANEK1
Ulla, bo nekak.user posted image
Pa tiuser posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
28.3.2008 19:52:09   
Anonimen
kr gre...če ne pa porinemo maluser posted image

neki mi po dilah štemauser posted image

(odgovor članu SANEK1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3185
28.3.2008 19:58:23   
Ajvy
Yudit....user posted image

Corfu..kaj si pogledala med recepte klelele na RR..sem jih ene par fajnih našla...meni se tudi zdi, kot da je vse skoz eno in isto..ampak dokler je in je zadovoljna...sem tudi jaz

Češnca..mi smo našga kužega tudi kar doma porihtali..se lepo pusti in ni panike...
Svojo voljo...se moram na smejat....ne vem, če nekaj petstokrat ne rečem...pa še kar....

MAdejka ..user posted image user posted image user posted image  da se čimprej pozdravite...sej kaj pa češ...jst jo mam tudi takrat kr v pojstelji...pa je vse lažje...sploh če si še ti fertik....upam, da boste čimprej odgnali tole nezdravje stran...

Bojana...naš Neo ji bo sigurno všeč...boš vidla....user posted image
Naš Neo je Tarjo zelo lepo sprejel...itak, da bi jo celo prelizal, ampak še ne ...zaradi njega je ona tako hitro začela po štirih hodit, ji je bil motivacija...da ga je lahko po stanovaju lovilauser posted image

Tejči....ne se urivat....lahko pa se zmenmo, pa se bosta kužija zmenla, ker bo šel na randi...ker bi bil rad oblajanuser posted image

rumba...samo da gre na bolje.....glede zunanjega sveta te pa popolnoma razumem....

Poldy..bogica Urša...user posted image user posted image user posted image  da se čimprej pozdravi...a ni adenovirus...to da še bruha zraven??
Kako ne umivajo igrač...marija, pa kaj so čist zmešani..???
Čestitke za podaljšanje porodniškeuser posted image user posted image sigurna sem ,da bo pasalo...

Julij...kaka lepotička je Ana...pa kako lepe očke ima...se kar izgubiš v njih

Siskamiska...čestitke za pohvaleuser posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
28.3.2008 20:04:43   
baja*
hvala freycha za infouser posted image  bomo šli v turbo limača pogledat (upam, da dragi ve, kje je merkator na pobrežjuuser posted image )

mali spi, dragi je šel na fucbal (mi ni jasno, kak se mu dauser posted image ), jaz pa ne vem, če si ne bom enga pira privoščlauser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
28.3.2008 20:19:04   
SANEK1
Ulla, da niso kake kune ali podlasice ali podgane ali mačke ali...user posted image user posted image user posted image

Baja, Merkatorja težko zgrešiš, je skorajda vizavi Tušauser posted image

Ayvj in Tejči, čakajta da Čarna vidi našega dalmatinca. To je pravi deduser posted image user posted image user posted image

Julij, kaj Ana vedno tak mirno čaka?  Res je lepauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
28.3.2008 20:20:58   
madejka
Sem rekla, da bom prebrala za nazaj, pa mi ne zneseuser posted image Upam, da bo mali vsaj zaspal ok, da vas pol prečakiram.
Baja jaz bi tud pir, pa mam grlo hinuser posted image user posted image Ti privoščim! pa uživaj še za meneuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
28.3.2008 20:21:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1

Ulla, da niso kake kune ali podlasice ali podgane ali mačke ali...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hotla sm povedat da me glava boli....upam da niso kake živalce resuser posted image

(odgovor članu SANEK1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3190
28.3.2008 20:22:41   
SANEK1
jaz bi pa bambususer posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
28.3.2008 20:24:30   
baja*
madejka te pa en čaj z rumom rukniuser posted image  
sanek ki pa je Tuš?user posted image  No, saj dragi to ziher ve, jaz sem bolj za centeruser posted image
jaz sn pa ullo zastopla, da jo glava boliuser posted image user posted image  

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
28.3.2008 20:25:09   
SANEK1
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hotla sm povedat da me glava boli....upam da niso kake živalce resuser posted image

user posted image user posted image user posted image
Saj sem že prej Freychi napisala, da ko si enkrat 30 ti lajtunga stoji 100/urouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
28.3.2008 20:25:13   
baja*
no, saj sem mela prav - sem mislila, da že pir prijemleuser posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
28.3.2008 20:29:48   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image a zdej bo pa emšo kriv....ccc...

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3195
28.3.2008 20:29:53   
tinispela
Čer...
Jaz sem pa prej par šlukov Bandidos Ice naredla, mater je pasal!

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
28.3.2008 20:30:48   
tinispela

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
28.3.2008 20:32:01   
Anonimen
pa kaj je zdej to, same pijanice, jaz pa prazn hladilnikuser posted image

mam pa borovničovc v vitriniuser posted image ula se neb strinjala po moje, auser posted image

(odgovor članu tinispela)
  Neposredna povezava do sporočila: 3198
28.3.2008 20:33:27   
SANEK1

user posted image user posted image user posted image a zdej bo pa emšo kriv....ccc...

Ja bambus niuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
28.3.2008 20:57:32   
madejka
Ojoj kaka pijanščina tu goruser posted image
Baja ne maram rumauser posted image user posted image
A mislite, da se mi da nazaj brat?user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Srečna, ker sem mama
25. marec je dan, ko praznujemo mame. Ko praznujemo drugačno obdobje, ko praznujemo vse lepe in objokane trenutke, ko pr...

ime za punčko
tinncyka

katero ime vam je najlepše?

Eva (17%)

Taja (12%)

Lana (22%)

Maruša (12%)

Neli (15%)

Ema (22%)

Število vseh glasov: 452

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!