Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
silvestra, kar precej pesmic je napisanih tako, da so zraven naslovi. Npr. Vse od Bitenca, r. Kranjčan, Pike Nogavičke, Grega.... Pojdi v knjižnico, si sposodi CD-je in prepeči. Ostale pesmice, stare in pa tiste živalske... pa imaš prav tako ogromno na CD-jih, ko jih pojejo kakšni otroški pevski zbori, ... Ogromno je tega v knjižnici.
paštetka še 10000x hvala!!!!! res si se potrudila!!!!!!!!!!!!!!!
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
Thx Paštetka, smo že sprintal in dali zvezat. Samo naslovnice ne, upam da nisi jezna
Bom pa povedala tamali, ko zraste, da nism tega js sestavla, ampak tetka Paštetka
Jezna ne, sem pa užaljena. Ker ne vem, kako bi se kateri drugi avtor knjige počutil, če bi vsako naslovnico iztrgali .
KAj pa če bo nekoč tvoje dete poročeno z mojim otrokom, in bosta ugotovila: a tvoja mama je zbrala pesmice, ki jih je moja mami meni pela in katere smo tako radi prebirali.
Toliko sem prijazna, da to delim z vami, da boste imeli manj dela in vaša deca več od pesmic tako, da upam, da se samo ne najde še kdo, ki bi v naslovnico vnesel svoja imena . Sicer pa ima svako jakih.
vejica je pred tako in ne pred da.
knjižica je super. men edino fali notni zapis, ker dosti melodij ne poznam.
Thx Paštetka, smo že sprintal in dali zvezat. Samo naslovnice ne, upam da nisi jezna
Bom pa povedala tamali, ko zraste, da nism tega js sestavla, ampak tetka Paštetka
Jezna ne, sem pa užaljena. Ker ne vem, kako bi se kateri drugi avtor knjige počutil, če bi vsako naslovnico iztrgali .
KAj pa če bo nekoč tvoje dete poročeno z mojim otrokom, in bosta ugotovila: a tvoja mama je zbrala pesmice, ki jih je moja mami meni pela in katere smo tako radi prebirali.
Toliko sem prijazna, da to delim z vami, da boste imeli manj dela in vaša deca več od pesmic tako, da upam, da se samo ne najde še kdo, ki bi v naslovnico vnesel svoja imena . Sicer pa ima svako jakih.
vejica je pred tako in ne pred da.
knjižica je super. men edino fali notni zapis, ker dosti melodij ne poznam.
Se muzicke zelje in profesionalno lektoriranje prosim naslednjic, gospa Pastetka.
Paštetka svaka čast in hvala! In res če si se toliko potrudila za svoja sončka in bila potem še tako prijazna, da si svoje delo delila še z nami je res nesramno, da nekatere tega ne cenijo oz. ne spoštujejo.
Ps. sem ti pa še poslala ZS
< Sporočilo je popravil Špelca21 -- 24.7.2008 17:55:11 >
Paštetka, že za prva dva dela sem se ti zahvalila, zdaj se ti pa še za druga 2. Oz. prvega sem že sprintala, 2. dela mi pa nekako noče odpreti, da je prišlo do neke napake. Ali ima še kdo mogoče težave s tem? Ker bi res rada sprintala še 2. del, ker tale pesmarica od Paštetke je res fenomenalna. In seveda je sprintana skupaj s 1. stranjo.